Kaasugrillit

Kaasugrillit ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat grillata helposti ja nopeasti. Kaasugrillillä saavutat nopeasti oikean lämpötilan ja voit helposti pitää sen oikealla tasolla koko grillauksen ajan. Kaasugrillejä on saatavana useissa eri kokoluokissa, malleissa ja hintaluokissa, yksinkertaisista aloittelevan grillaajan malleista todella ylellisiin grilleihin, löydät varmasti juuri sinulle sopivan grillin. Vaikea löytää sopivaa? Lue lisää täältä, voimme opastaa sinua löytämään sen oikean!

Grillit ja tarvikkeet
cm²
cm²
Weber
Kaasugrilli Weber® Traveler, liikuteltava , musta
Kaasugrilli Weber® Traveler, liikuteltava , musta
539,00 €
Varastossa

Grillausvälineet

Näyttää 44 / 53 Tuotteet
12Seuraava

Kaasugrillit

Oletko kyllästynyt sytyttämään tulen sytyttimellä tai sytytysnesteellä? Vaihda sitten vanha hiili- tai brikettigrilli kaasugrilliin. Uuden grillisi avulla voit todella nauttia siitä yksinkertaisuudesta, että voit valita haluamasi lämpötilan grillatessasi, aivan kuten ammattilaiset!

Tähän olemme keränneet kaasugrillejä suosituimmilta tuotemerkeiltämme:

Usein kysystyt kysymykset

Mikä kaasugrilli on paras?

Tässä on pari suosituinta kaasugrilliämme:

Kuinka paljon kaasua kuluu grillatessa?

Kaikki riippuu kaikesta, ja on vaikea arvioida tarkasti, kuinka paljon kaasua grillatessa kuluu, koska se riippuu monista tekijöistä, kuten grillin koosta, grillattavasta ruoasta, grillin käyttötiheydestä ja niin edelleen. Kuten grillimestarit sanovat, karkea arvio on, että ”tavallinen kaasugrilli kuluttaa normaalikäytössä noin 450-500 grammaa nestekaasua tunnissa.”

Miten kaasugrillillä grillataan?

Grillaamisen pitäisi olla helppoa ja kätevää, joten kaasugrilli on täydellinen valinta.

Mutta miten grillaan? – 2 yksinkertaista vaihetta

  1. Valitse ensin vakaa ja turvallinen alusta, jolle grilli asetetaan, ja varmista, että olet noudattanut kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja -ohjeita. Sitten vain kaasupullo kiinni grilliin ja sytytä se valmistajan ohjeiden mukaisesti.
  2. Kun grilli on lämmennyt kunnolla, on aika lisätä ruoka. Voit säätää liekkiä ja lämpötilaa saadaksesi optimaalisen grillaustehon sekä välttääksesi ruoan palamisen toiselta puolelta ja sen jäämisen raa’aksi toiselta puolelta.

Vinkki: On tärkeää muistaa pitää turvallinen etäisyys grilliin eikä jättää sitä ilman valvontaa grillauksen aikana. Kun olet lopettanut grillaamisen, muista sulkea kaasu ja anna grillin jäähtyä ennen sen puhdistamista.

Saako kaasugrillillä grillata parvekkeella?

Haluatko aloittaa grillaamisen parvekkeellasi? Ennen kuin aloitat, tarkista ensin vuokranantajaltasi tai taloyhtiöltäsi, onko se sallittua, sillä kaasugrilli voi aiheuttaa palo- ja turvallisuusriskejä. Jos kaasugrillillä grillaaminen on sallittu parvekkeellasi, on noudatettava tärkeitä turvatoimia turvallisen ja häiriöttömän grillauksen varmistamiseksi.