Pellettigrillit

Pellettigrillit ovat paras valinta niille, jotka haluavat grillin, jossa on tarkkuutta, hyvää makua ja helppokäyttöisyyttä. Pellettigrillissä voit grillata tai savustaa ruokaa hitaasti siten, että sen luonnolliset aromit säilyvät. Automaattisen syöttöprosessin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia lämpötilan säätämisestä, ja useimmissa malleissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten lämpötilan seuranta ja ajastimet. Tutustu pellettigrillivalikoimaamme jo tänään!

Grillit ja tarvikkeet
Weber Träpelletgrill Smoke Fire EX4 GBS, svart
Weber Träpelletgrill Smoke Fire EX4 GBS, svart
1 299,00 €
Varastossa

Pelletit

Näyttää 6 / 6 Tuotteet
1

Pellettigrillit

Se on yksi uudemmista suosituista grillausmuodoista, ja se muistuttaa hieman kaasugrilliä, mutta polttoaineena käytetään puupellettejä, jotka on valmistettu puristetusta puusta, kuten tammesta, hickorysta, omenasta jne.

Pellettigrilli on erittäin monipuolinen grilli, ja se sopii erinomaisesti grillaamiseen tai savustamiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös pizzan paistamiseen. Toinen pellettigrillien tekniikka on matalalämpöinen ja hidas kypsennys - joka on myös hyvin helppoa, täytä säiliö pelleteillä ja anna pelletin syöttölaitteen tehdä työnsä, nosta haluttuun lämpötilaan, työnnä lämpömittari lihaan ja voila, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tämä!

Täältä näet valikoimamme ja eri merkkien pellettigrillit:

Etsitkö puupellettejä ja savustuslastuja grilliin? Olemme keränneet ne tänne, sieltä voit helposti suodattaa eri tuotetyypit.