Etusivu / Koti ja Vapaa-aika / Grillit ja tarvikkeet / Pöytägrillit & kannettavat grillit

Pöytägrillit & kannettavat grillit

Pöytägrilleistämme löydät laajan valikoiman kaasu-, hiili- ja sähkögrillejä pienemmässä koossa, jotka sopivat erinomaisesti retkeilyyn, piknikille, asuntovaunuihin tai kun tilaa on vähän. Kannettavat ja siirrettävät pöytägrillit on helppo ottaa mukaan, ja monet niistä ovat kokoontaitettavia, jotta niitä on helppo kuljettaa. Piditpä sitten perinteisestä hiiligrillistä tai modernista kaasu- tai sähkögrillistä, meillä on tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Tutustu valikoimaamme ja nauti grillaamisesta tien päällä!

Grillit ja tarvikkeet
cm²
cm²
Weber
Weber Bordsgrill Go-Anywhere Brikett, svart
Weber Bordsgrill Go-Anywhere Brikett, svart
109,00 €
Varastossa
Näyttää 8 / 8 Tuotteet
1

Pöytägrillit & kannettavat grillit

Grillaamisen ei tarvitse rajoittua puutarhaan tai terassille. Kannettavan grillin avulla voit ottaa grillisi mukaan minne tahansa, joten se sopii erinomaisesti retkeilyyn, piknikille tai rantaretkelle. Pöytägrillit sopivat erinomaisesti pienelle terassille, parvekkeelle tai puutarhaan, jossa tilaa on rajoitetusti. Koostaan huolimatta nämä grillit tarjoavat loistavia grillaustuloksia ja aidon makuelämyksen. Tutustu pöytägrillien ja kannettavien grillien valikoimaamme jo tänään!

Tänne olemme koonneet kompakteja ja pienempiä sähkö- ja kaasugrillejä, katso lisää alta:

Usein kysystyt kysymykset

Mikä on paras pöytägrilli?

Meillä on monia erilaisia pöytägrillejä eri polttoainetyypeillä, kuten kaasulla, briketeillä ja puuhiilellä. Joitakin huomioon otettavia tekijöitä ovat

Koko? Tärkeää on ottaa huomioon, kuinka paljon ruokaa aiot valmistaa.

Grillin tyyppi? Haluatko kaasugrillin, hiiligrillin vai sähkögrillin? Kullakin grillaustekniikalla on hyvät ja huonot puolensa, joten on tärkeää valita sellainen, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia mieltymyksiäsi.

Ominaisuudet: Haluatko grillin, jossa on termostaatti, vai sellaisen, jossa on useita grillausvyöhykkeitä? Mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä, ja valitse grilli, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi.

Hinta: Mikä on budjettisi? Pöytägrillien hinnat vaihtelevat polttoainetyypin mukaan. Oletko lähdössä retkeilemään? Silloin Weberin Go-anywhere-pöytägrilli on itsestään selvä valinta, voimme myös lämpimästi suositella Weber l:n sähkögrillejä Lumin & Puls, jotka ovat täydelliset terassille!