Etusivu / Koti ja Vapaa-aika / Grillit ja tarvikkeet / Kamadogrillit (keraamiset grillit)

Kamadogrillit ja keraamiset grillit

Kamado-grillit ovat alun perin Japanista peräisin oleva keraaminen grilli, joka otettiin käyttöön Yhdysvalloissa 1970-luvulla. Tämäntyyppisistä keraamisista grilleistä on tullut yhä suositumpia grillauksen harrastajien keskuudessa. Niiden ainutlaatuinen muotoilu ja rakenne mahdollistavat korkeat lämpötilat ja hitaan kypsennyksen, mikä tarjoaa erinomaisen makuelämyksen. Kamado-grillit ovat energiatehokkaita, tuottavat vähemmän savunhajua ja ovat erittäin monipuolisia, joten ne sopivat erinomaisesti muun muassa grillaamiseen, savustamiseen ja paistamiseen. Tutustu kamadogrillivalikoimaamme ja koe grillaamisen toinen taso!

Grillit ja tarvikkeet
cm²
cm²
Habanero Kamado Picknick Grilli, Musta
Habanero Kamado Picknick Grilli, Musta
309,00 €
Varastossa

Grillausvälineet

Näyttää 3 / 3 Tuotteet
1

Usein kysystyt kysymykset

Mikä on keraaminen grilli (kamadogrilli)?

Siihen on suhteellisen helppo vastata! Keraaminen grilli, joka tunnetaan myös nimellä kamadogrilli, on korkealaatuisesta keraamisesta materiaalista valmistettu hienostunut grillityyppi. Kamadogrillissä on pyöreä, yleensä umpinainen runko ja kansi, joka on myös valmistettu keraamisesta materiaalista, mikä takaa hyvän lämmöneristyksen ja siten korkeamman lämpötilan.

Keraaminen materiaali toimii eristeenä, ja sen ansiosta kamadogrilli pystyy pitämään korkeaa lämpöä yllä useita tunteja ja pitämään tasaisen ja matalan lämpötilan pidempään. Tämän ominaisuuden ansiosta voit grillata matalammissa lämpötiloissa, mutta voit silti helposti valmistaa hitaita, savuisia ruokia.

Kamado-grillit ovat tunnetusti erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, joten ne ovat pitkäaikainen investointi kaikille, jotka haluavat ammattimaisen grillin! Grillaamisen lisäksi kamadogrilliä voidaan käyttää myös paistamiseen, savustamiseen ja ruokien, kuten pizzan ja leivän, kypsentämiseen.