Vaihto- ja palautus­oikeus, reklamaa­tiot

Miten teen palautuksen tai reklamaation?

Duabilta ostamiesi tavaroiden yhteydessä sinulla on mahdollisuus avokauppaan/peruutusoikeus 14 päivää tavaroiden vastaanottamisesta. Palauttamasi tavaran tulee olla käyttämätön, uudenveroisessa kunnossa ja etikettien tulee olla ehjiä ja paikoillaan. Jos tuote tulee pakkauksessa, tulee myös alkuperäispakkaus lähettää palautuksen mukana.

Palautusrahti maksaa 15€/paketti. Tämä huomioidaan takaisinmaksun yhteydessä. Otathan ystävällisesti huomioon, että palautusasiasi käsittely voi kestää 14 päivää. Huomioithan myös, että emme voi käsitellä palautusasiaasi ilman mukana lähetettävää palautuslomaketta.

Lataa palautuslomake tästä tehdäksesi palautuksen tai reklamaation

Seuraa alla olevia ohjeita tehdäksesi palautuksen (peruutusoikeus tai muu syy) tai reklamaation:

  1. Täytä palautuslomake (yllä) ja lähetä se info@duab.fi, tulosta palautuslomake/ota siitä kuva ja liitä sähköpostiviestiisi.
  2. Odota asiakaspalvelumme vastausta. He lähettävät sinulle palautusrahtia varten osoitekortin, jota käytät tuotteiden lähettämiseen.
  3. Pakkaa tavarat huolellisesti takaisin alkuperäispakkauksiinsa, ja käytä mahdollisimman paljon mukana tullutta pakkausmateriaalia. Muista että sinä asiakkaana olet vastuussa palautuslähetyksen yhteydessä aiheutuneista mahdollisista vahingoista, joten pakkaa sen mukaisesti. Älä unohda laittaa mukaan palautuslomaketta.
  4. Tulosta ja liimaa tai teippaa osoitekortti pakettiin.
  5. Jos palautus on pakettilähetys, vie se lähimpään PostNordin palvelupisteeseen. Jos palautus on painava, tilaa vievä paketti tai kuormalava (paino yli 35 kg, pituus yli 1,5 metriä tai ympärysmitta yli 3 metriä), toisin sanoen olet saanut lähetyksen kotiin toimitettuna, tulee sinun tilata nouto lähetykselle PostNordilta sähköpostiosoitteesta kuljetustilaukset.fi@postnord.com. Pyydä kuitti palautuslähetyksestä, ja säilytä se kunnes asiasi on loppuunkäsitelty.
  6. Kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tavarat, suoritamme takaisinmaksun.

Jos olet maksanut kortilla tai suoramaksulla, Collector Bank maksaa palautussumman tilillesi. Huomioithan, että palautus saattaa kestää 2-5 työpäivää ennen kuin rahat ovat tililläsi.

Jos olet maksanut laskulla tai osamaksulla, saat päivitetyn laskun sähköpostitse tai postissa.

Jos olet jo maksanut laskun, Collector Bank ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla takaisinmaksun järjestämiseksi.

Ota yhteyttä meihin sähköpostilla: info@duab.fi. Ilmoita aina palautusasiasi numero tai tilausnumero.