Tietoa Duabista

Ota yhteyttä

Yleiset kysymykset

info@duab.fi

Voit aina olla yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää. Lue myös Usein kysytyt kysymykset - vastaus voi löytyä sieltä.

Vastaamme sähköpostiviesteihin yleensä 48h sisällä.

Tilaukset

Tilaukset tehdään verkkosivustomme kautta.

Erikoistilaukset jätetään sähköpostitse info@duab.fi. Lue tarkoin Ostoehtomme ennen tilaamista.

Postiosoite

Drift & Underhållsteknik i Mönsterås AB

Box 102

SE-383 23 Mönsterås

Sverige

Käyntiosoite Ruotsi

Duab

Södra Vägen 3

SE-383 34 Mönsterås

Yritystiedot

Ruotsin Y-tunnus: 556395-8809

VAT-numero: 556395880901

Koneita ja työstökoneita juuri oikeaan hintaan jo vuodesta 1990

Duabin suurimmat tuoteryhmät ovat paineilmatyökalut ja -tarvikket, aggregaatit, metalli- ja puuverstaskoneet, pumput, painepesurit sekä sähkötyökalut. Myymme monenlaisia koneita ja työkaluja nettikaupassamme juuri oikeaan hintaan tunnetuilta tuotemerkeiltä. Suuri osa nettivalikoimasta on myös esittelykappaleina näytillä Ruotsin myymälässämme. Tuomme maahan omien tuotemerkkiemme koneita, kuten Hawk, Drift-Air, Duab-Pwer ja Duab. Lähetämme kaikkialle Suomeen, ja suurin osa tilauksista lähtee saman päivän aikana varastoltamme Ruotsista. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa sekä auttaa ja neuvoo teknisten ominaisuuksien suhteen ennen ostosta. Meillä on Ruotsissa oma korjaamo, joka auttaa huollon ja korjausten kanssa.

Historia

Vuonna 1990 Tommy Petersson perusti Duabin - koko nimeltään Drift och Underhållsteknik. Kaikki alkoi pienestä verstaasta omassa autotallissa. Kasvaessaan yritys muutti isompiin tiloihin, jonne korjaamon lisäksi avattiin myös konekauppa. Vuonna 2007 tilat olivat jo käyneet pieniksi, joten rakennettiin isommat tilat, ja näissä tiloissa on nykyään Duabin myymälä ja korjaamo, joita Tommyn pojat, Johan ja David, hoitavat yhdessä.

Myymälä

Meidän 2500 m2:n myymälässämme Mönsteråsissa, Ruotsissa sinua palvelee asiantunteva henkilökunta! Duab on ja tulee aina olemaan ”Konekauppa, koneet ja työkalut juuri oikeaan hintaan”. Tämän tunteen saakin heti astuttuaan ovesta sisään Mönsteråsissa. Sinne on kerätty isoja ja pienempiä koneita, käsityökaluja ja tarvikkeita, kaikkea mikä soveltuu teollisuuteen ja ammattilaisille sekä myös kotikäyttöön. Monet kutsuvatkin sitä aikuisten lelukaupaksi - tämä on totta, sisään tullessaan siellä voi viettää tunteja katsellen ja kierrellen ja ostoksia tehden.

Om-duab686_2
Om-duab686_3

B2B

Duab panostaa kovasti ollakseen mahdollisimman kokonaisvaltainen kumppani. B2B-osastomme palvelee yritysasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntemuksemme ja valikoimamme soveltuu yritysasiakkaille, ja olemmekin varteenotettava kumppani. Tavoitteemme on olla proaktiivisia, joustavia ja palveluhenkisiä. Tuotevalikoimamme kasvaa koko ajan, mutta jos et löydä etsimääsi, voimme suurella todennäköisyydellä kuitenkin hankkia sen sinulle. Sinun tarvitsee vain kysyä!

Om-duab_b2b_tom_martin686

Huoltokorjaamo

Duabilla on ollut huoltokorjaamo aivan alusta alkaen, vuodesta 1990. Korjaamolla tehdään päivittäin korjauksia, huoltoja, asennustöitä sekä hoidetaan takuukorjaukset ja asiakastuki. Korjaamo tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme tukea, huoltosuosituksia ja apua varaosien löytämiseksi sekä vastaa kysymyksiin koneiden käyttöä koskien.

Om-duab_verkstad686

Varasto & Toimitus

Varasto

Varastoltamme lähtee suuria määriä paketteja päivittäin. Varastoimme suuria tuote-eriä erityisesti omilta tuotemerkeiltämme, kuten Hawk, Duab-Power ja Drift-Air. Työskentelemme jatkuvasti pitääksemme toimitusajat lyhyinä ja varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat tilauksensa niin nopeasti kuin mahdollista!

Toimitus

Toimitamme Suomessa sijaitseviin osoitteisiin, ja pääasiallinen tavarantoimittajamme on PostNord. Kaikki yli 200€:n (sis. alv) tilaukset lähetetään ilman rahtikuluja, muutoin kiinteä rahtihintamme on 6,90€ (sis. alv). Yritystilaukset 35kg:n saakka lähetetään yrityspakettina. Toimitus tapahtuu tilauksessa annettuun yrityksen osoitteeseen arkisin klo 08.00-16.00 välisenä aikana. PostNord toimittaa tavarat ilman erillistä ilmoitusta. Lähetykset, joita ei olla vastaanottamassa, toimitetaan lähimpään noutotpisteeseen tai terminaaliin, ja saat ilmoituksen tästä.

Om-duabJockeLagret686