Rahti ja toimitus

Toimitustavat

Toimitamme osoitteisiin Suomessa ja päätavarantoimittajamme on PostNord. Kaikki yli 200€:n (sis. alv) tilaukset lähetetään ilman rahtikuluja, muutoin veloitetaan kiinteä 6,90€:n (sis. alv) toimitusmaksu.

Palautusrahti maksaa 15€.

Toimitustavat

Kirje/Pikkupaketti

Kevyet ja pienet tilaukset lähetetään kirjeenä tai pikkupakettina, jotka toimitetaan niin pitkälle kuin mahdollista sinun postilaatikkoosi. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta ohjailla, miten pikkupaketit toimitetaan (postilaatikkoon tai noutopisteelle), tämän päätöksen tekee PostNord.

Postipaketti noutopisteelle

Tilaukset, joiden paino on enintään 20 kg, lähetetään postipakettina (MyPack Collect). Toimitus tapahtuu lähimmälle noutopisteelle, jost voit noutaa pakettisi. Kun paketti on saapunut noutopisteelle, sinulle lähetetään tekstiviestillä saapumisilmoitus siihen puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilatessasi.

Pakettia noutaessassi sinulla täytyy olla mukana tekstiviesti-ilmoitus sekä henkilöllisyystodistus.

Postipaketti kotiin toimitettuna

Postipaketit, jotka ovat liian suuria lähetettäväksi noutopisteelle, mutta jotka ovat silti alle 35kg, lähetetään kotiinkuljetuksena (MyPack Home). Toimitus tapahtuu tilauksessa annettuun osoitteeseen. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä tilauksessa antamaasi puhelinnumeroon.

Yrityspaketti

Tilaukset, jotka on tehnyt yritys, ja jotka ovat enintään 35 kg:n painoisia, lähetetään yrityspakettina. Toimitus tapahtuu tilauksessa annettuun yrityksen osoitteeseen arkipäivisin klo 08.00-16.00 välisenä aikana. PostNord tekee toimituksen ilman erillistä saapumisilmoitusta. Yrityspaketit, joita ei olla vastaanottamassa, jätetään lähimmälle noutopisteelle, ja saat tästä ilmoituksen.

Kappaletavara

Tilaukset, jotka ovat erittäin painavia tai suurikokoisia, lähetetään kappaletavarana kotiintoimituksella. Toimitus tapahtuu tilauksessa annettuun osoitteeseen. Saapumisilmoitus tapahtuu tekstiviestillä tilauksessa antamaasi puhelinnumeroon. Saapumisilmoituksessa saat asiakkaana vaihtoehtoisia toimitusajankohtia. Voit valita toimitusajankohdan vastaamalla tekstiviestiin.

Toimitus

Toimitus noutopisteelle

Toimitus noutopisteelle tapahtuu siihen noutopisteeseen, joka on lähimpänä tilauksessa antamaasi toimitusosoitetta. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä, joten tilausta tehdessäsi sinun täytyy antaa matkapuhelinnumero, johon voit vastaanottaa tekstiviestin.

Löytääksesi lähimmän noutopisteen, katso kumppanimme PostNordin Etsi noutopiste hakutoiminto.

Toimitus kotiovelle

Tavarat, joita ei painonsa tai mittojensa vuoksi voida toimittaa noutopisteelle, toimitetaan aina kotiinkuljetuksena. Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta joihinkin osoitteisiin, lähetyksen koosta riippuen, voi olla mahdollisuus ilta-aikaan tapahtuvaan toimitukseen. Sinä valitset itse toimituspäivän ja ajankohdan, jolloin voit vastaanottaa toimituksen. PostNordin toimitusajat ovat normaalisti muutaman päivän pidemmät kotiintoimituksissa.

Toimitus tapahtuu siihen osoitteeseen, jonka olet antanut tilauksessa. Saapumisilmoitus tapahtuu tekstiviestillä, joten anna tilausta tehdessäsi puhelinnumero, johon voit vastaanottaa tekstiviestin, ja josta sinut tavoittaa sekä päivä- että ilta-aikaan.

Saapumisilmoituksessa saat asiakkaana valita sinulle sopivan toimitusajankohdan annetuista vaihtoehdoista vastaamalla tekstiviestiin. Jos mikään annetuista vaihtoehdoista ei sovi, voit soittaa tekstiviestissä ilmoitettuun PostNordin numeroon sopiaksesi muun ajankohdan. Toimituksen täytyy tapahtua 14 päivän sisällä ensimmäisestä saapumisilmoituksesta. Jos toimitusta ei tehdä 14 päivän sisällä, tilaus palautuu meille, ja sinulta asiakkaana veloitetaan kulut sekä lähetys- että palautusrahdista.

Kotiintoimituksessa sinulta pyydetään henkilöllisyyden vahvistaminen ja kuittaus lähetyksen vastaanottamisesta. Toimitus tapahtuu portille tai tontin rajalle. Tavarantoimittaja ei huolehdi kuormalavasta ja pakkauksesta. Mahdollisessa tavaran palautuksessa vaadimme, että lähetys pakataan kuormalavalle pakkausmateriaaliinsa, joten säilytä nämä siihen asti, että olet varma, että haluat pitää tavaran.

Toimitus yrityksen osoitteeseen

Toimitus yrityksen osoitteeseen tapahtuu arkisin klo 08.00-16.00 välisenä aikana. PostNord  toimittaa tavarat ilman erillistä ilmoitusta. Toimitukset, joita ei olla vastaanottamassa, toimitetaan lähimmälle noutopisteelle tai lähimpään terminaaliin, ja siitä lähetetään ilmoitus.

Seuraa lähetystäsi

Kun tilauksesi lähetetään varastoltamme, saat lähetysilmoituksen, jossa on seurantalinkki lähetyksesi seuraamiseen.

Jos et ole saanut saapumisilmoitusta, mutta näet seurantalinkin kautta, että pakettisi on saapunut noutopisteelle, voit käydä hakemassa sen, kunhan sinulla on mukana henkilöllisyystodistus ja lähetyksen kollinumero tai seurantalinkki.