Maksuehdot

Ostos

Kun olet tehnyt tilauksesi, syntyy sinun ja Duabin välille ostosopimus. Tilausvahvistus lähetetään siihen sähköpostiin, jonka annoit tilausta tehdessäsi. Pidätämme oikeudet loppuunmyynnin varalta. Duab ei tee ostosopimuksia alaikäisten (alle 18 v.) kanssa, ja pidätämme oikeuden kieltäytyä tilauksesta.

Hinnat

Hinnat näytetään aina yksityisasiakkaille sisältäen arvonlisäveron, ja yritysasiakkaille ilman arvonlisäveroa. Voit vaihtaa näkymää sivun ylälaidasta. Pidätämme oikeuden painovirheiden ja ilmeisten hintavirheiden osalta. Epäillyt väärinkäytökset tai petosyritykset ilmoitetaan poliisille.

Maksutavat

Yhteistyössä Walleyn kanssa tarjoamme erilaisia maksutapoja yksityishenkilöille. Kassalla näet valittavana olevat maksutavat.

  • Suoramaksu Visa- tai Mastercard-kortilla
  • Suoramaksu pankkitililtä
  • Lasku: maksa 30 päivää oston jälkeen, ei laskutuslisää
  • Maksa osamaksulla enintään 36 kk

Katso alla näkyvistä linkeistä kattavat tiedot ehdoista ja maksuista:

Yhdistykset ja säätiöt

Kuten yritysten kohdalla niin myös yhdistysten ja säätiöiden tilauksissa tehdään luottotarkistus ostoksen yhteydessä. Koska tämän tyyppisellä yhteisöllä ei yleensä ole luonnollista henkilöä taustallaan, voi luottotarkistus olla jokseenkin tarkempi. Silloin voi olla että ostaminen laskulla tai osamaksulla ei ole mahdollista. Jos haluat luottorajaasi nostettavan, voit olla yhteydessä Walleyyn (hello@walley.fi). Lähetä seuraavat tiedot: viimeisin vuosikertomus (tuloslaskelma ja tase) sekä hallituksen pöytäkirja. Jos mahdollista, tee tilaus yhdistyksen tai säätiön nimellä, ja maksa kortilla tai suoramaksulla. Jos tarvitset kirjanpitoasi varten muita asiakirjoja, ole yhteydessä meihin.