Sähkögrillit

Sähkögrillit ovat kätevä vaihtoehto nopeaan ja helppoon ruoanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Sinun ei tarvitse huolehtia savu- tai tulipalovaarasta, ja puhdistaminen on helppoa. Valikoimassamme on eri kokoja ja hintaluokkia, joten etsitpä sitten yksinkertaista pöytägrilliä tai isompaa mallia, jossa on enemmän ominaisuuksia, sähkögrilli sopii tarpeisiisi. Selaa valikoimaamme ja nauti helposta ruoanlaitosta jo tänään!

Grillit ja tarvikkeet
cm²
cm²
Weber
Weber Elgrill Q1400, mörkgrå
Suosittu
Weber Elgrill Q1400, mörkgrå
359,00 €
Varastossa
Näyttää 7 / 7 Tuotteet
1

Sähkögrillit

Jos kotisi, veneesi tai asuntovaunusi palomääräykset kieltävät avotulen käytön, sinun ei tarvitse enää huolehtia. Sähkögrillin avulla voit silti nauttia huippulaadukkaasta grillauksesta!

Niissä on runsaasti tilaa kanafileiden, pihvien, kalan ja monien muiden herkullisten ruokien valmistamiseen koko perheelle.

Sähkögrillivalikoimastamme löydät myös:

Usein kysystyt kysymykset

Mikä sähkögrilli on paras?

Monissa testeissä Weber Q1400 on ollut markkinoiden paras sähkögrilli, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka grillaavat asunnossa, asuntovaunussa tai veneessä.

Voiko sähkögrilliä käyttää sisällä?

Kyllä, sähkögrilli lämpiää esimerkiksi lämmityselementin avulla eikä sitä tarvitse sytyttää, ja sähkögrillit tuottavat paljon vähemmän savua kuin kaasugrillit. Kytke se vain verkkovirtaan ja aloita grillaaminen!

Mitkä ovat sähkögrillin edut?

Liikuteltava, joustava ja helppo varastoida
Ei kovin kallis ostaa tai käyttää
Mahdollisuus grillata sisätiloissa
Tarjoaa tasaisen lämmön, mikä tekee grillistä helppokäyttöisen