Etusivu / Koti ja Vapaa-aika / Grillit ja tarvikkeet / Savustimet & savustusgrillit

Savustusgrillit, savustimet & savustuskaapit

Tutustu savustetun ruoan hienoon makuun savustimien, savustusgrillien ja savustuskaappien avulla. Savustaminen sopii täydellisesti niille, jotka haluavat viedä grillaamisensa seuraavalle tasolle, sillä se antaa ruoalle syvän ja monitahoisen maun ja aromin, jota on vaikea saavuttaa millään muulla tavalla. Savustamalla voidaan valmistaa maukkaita ja herkullisia ruokia lihasta ja kalasta aina vihanneksiin ja juustoihin. Tutustu laajaan valikoimaamme savustusgrillejä ja savustimia!

Grillit ja tarvikkeet
Weber
Weber Bordsgrill Go-Anywhere Brikett, svart
Weber Bordsgrill Go-Anywhere Brikett, svart
109,00 €
Varastossa

Pelletit & savustuslastut

Näyttää 9 / 9 Tuotteet
1

Savustimet & savustusgrillit

Savustusuuni

Savustusuuni on suljettu säiliö, joka on suunniteltu erityisesti elintarvikkeiden savustamiseen. Se on yleensä valmistettu metallista ja siinä on kansi, joka pitää savun sisällä.

Savustin

Savustin on grillauslaite, joka on erityisesti suunniteltu ruoan savustamiseen. Siinä on yleensä kaksi kammiota - toinen polttoainelähteelle ja toinen ruoalle. Savu ja lämpö siirretään polttokammiosta ruokakammioon putken tai tuuletusreiän kautta.

Savustusgrilli

Savustusgrilli on grillin ja savustimen yhdistelmä. Siinä on avoin grilli, joka on suunniteltu erityisesti ruoan savustamiseen, ja siinä on usein keraaminen runko, jonka ansiosta lämpö säilyy pidempään ja grilli on tiiviimpi. Savustusgrillin etuna on se, että brikettejä tai hiiltä kuluu paljon vähemmän.

Kaikissa savustimissamme ja grilleissämme voidaan savustaa kalaa, lihaa, vihanneksia ja muita ruokia!