Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit / Robottiruohonleikkurit / Lisävarusteet / Rajakaapelit & kiinnitystapit

Rajakaapelit & kiinnitystapit

Löydät meiltä laajan valikoiman korkealaatuisia rajakaapeleita ja kiinnitystappeja, joiden avulla voit luoda nurmikon ympärille täydellisen järjestelmän. Jos suunnittelet uuden robottiruohonleikkurin hankkimista tai haluat vain korjata olemassa olevan rajakaapelin, tarjoamme useita vaihtoehtoja eri pituuksina, paksuuksina ja korjausratkaisuina. Meiltä löytyy myös tapit rajakaapelin kiinnittämiseksi nurmikkoon ja erityyppisiä asennussarjoja täydellistä asennusta varten.

Ruohonleikkurit
Jatkojohto ulkokäyttöön 10 m 230 v
Jatkojohto ulkokäyttöön 10 m 230 v
17,50 €
Varastossa
Näyttää 30 / 30 Tuotteet
1

Rajakaapelit & kiinnitystapit

Kun haluat varmistaa robottiruohonleikkurisi optimaalisen käytön ja käyttöiän, on tärkeää valita oikeat asennustarvikkeet. Täältä löydät rajakaapelit, kuten Grimsholmin tinatut kuparikaapelit tai Husqvarnan hieman karkeammat rajakaapelit, joka on välttämätön ruohonleikkurin työskentelyalueen suojaamiseksi. Nämä kaapelit, joiden rakenne on vankka ja joiden johtavuus ja eristyskyky ovat korkeat, soveltuvat kestämään kaikenlaisia maasto-olosuhteita ja takaavat minimaalisen signaalihävikin.

Uuden robottiruohonleikkurin asennus:

  • Jotta nämä kaapelit voidaan kiinnittää maahan parhaalla mahdollisella tavalla, signaalikaapelin pidikkeet tai kiinnitystapit ovat paras valinta. Näiden lisävarusteiden avulla rajakaapelin asentaminen ja kiinnittäminen on helppoa alueesta ja monimutkaisuudesta riippumatta.
  • Jos olet asentamassa uutta robottiruohonleikkuria, tarjoamme Husqvarnan kätevän asennussarjan. Tämä paketti sisältää kaiken tarvitsemasi aina rajakaapelista ja hakukaapelista liittimiin ja jatkoliittimiin.

Oikeiden lisävarusteiden ja pienen valmistelun avulla voit helposti asentaa ja huoltaa robottiruohonleikkurisi, jotta se olisi mahdollisimman suorituskykyinen ja kestävä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tuotteistamme.

Usein kysystyt kysymykset

Mitä teen jos saan robottiruohonleikkuriini vikakoodin ”ei signaalia/no signal”?

Jos robottiruohonleikkurisi näyttää vikakoodia ”ei silmukkasignaalia”, tämä voidaan usein ratkaista etsimällä ja korjaamalla mahdolliset katkokset rajakaapelissa. Voit käyttää testikaapelia tai niin sanottua rajakaapelin testauslaitetta ongelman löytämiseksi ja korjaamiseksi.

Tähän olemme keränneet kolme erilaista testilaitettamme:

Mitä Husqvarnan robottiruohonleikkurin asennussarja sisältää?

Kaikki mitä tarvitset robottiruohonleikkurin asentamiseen! Tämä on täydellinen paketti, joka sisältää rajakaapelia 150 m, 250 m tai 400 m sekä kiinnitystapit, liittimet ja jatkoliitokset.

Katso kaikki eri koot täältä:

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset opastusta tai neuvoa valitessasi asennussarjan kokoa.