Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit / Kelaleikkurit

Kelaleikkurit & sylinterileikkurit

Klassinen kelaleikkuri on erinomainen valinta niille, jotka haluavat ympäristöystävällisen ja hiljaisen ratkaisun nurmikon kunnossapitoon. Työnnettävä kelaleikkuri tai sylinterileikkuri toimii lihasvoimalla, ja se on optimaalinen pienille ja keskikokoisille nurmikoille. Valitse ilmastoälykäs vaihtoehto - valitse kelaleikkuri!

Ruohonleikkurit
cm
cm
mm
mm
mm
mm
Murray
Murray HM400 Kelaleikkuri
Murray HM400 Kelaleikkuri
88,50 €
Varastossa
Näyttää 7 / 7 Tuotteet
1

Kelaleikkurit

Oikealla työkalulla nurmikon pitäminen hyvännäköisenä on helppoa! Kelaleikkurit, joita kutsutaan myös sylinterileikkureiksi, ovat suositeltava väline pienten nurmialueiden leikkaamiseen. Ne ovat myös täydellinen lisä muille ruohonleikkureille, kun on kyse vaikeasti saavutettavista alueista. Nämä ruohonleikkurit ovat hieman pienempiä ja käsikäyttöisiä, ja ne toimivat omalla voimallasi eivätkä bensiinillä tai sähköllä. Ilman lisäenergian tarvetta niistä tulee paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto myös erinomainen työkalu liikuntaan.

Harkitsetko ja haluat nähdä muita hiljaisia ja ympäristöystävällisiä ruohonleikkureita?

Usein kysystyt kysymykset

Mikä on paras ruohonleikkuri pienelle nurmikolle?

Tietenkin kelaleikkuri! Näppärä, helppo säilyttää ja sitä paitsi halvin vaihtoehto ostohinnan ja huollon suhteen.

Mikä sylinterileikkuri on paras?

Vaihtoehtoja on oikeastaan vain kaksi, sillä monet mallit täyttävät saman tehtävän, eli onko ne varustettu kerääjällä vai ilman, mutta on tärkeää ottaa huomioon nurmikon koko ja muoto. Jos alueesi on pieni, pienempi ja kevyempi malli voi olla paras, kun taas suurempi ja raskaampi sylinterileikkuri voi olla sopivampi laajojen nurmikoiden kunnolliseen leikkaamiseen.

Miten sylinterileikkurin terät teroitetaan?

Kelaleikkurin/sylinterileikkurin terät pysyvät usein terävinä, jos et aja paljon kivien ja soran yli, joten ole varovainen leikatessasi ja mieti, mihin työnnät sitä. Voit teroittaa terät itse kulmahiomakoneella ja viilalla tai hakea ammattiapua korjaamoltamme.