Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit / Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit

Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit virtajohdolla

Eikö olekin mukavaa, kun on hiljaista? Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit ovat hyvä valinta niille, joilla on keskikokoinen puutarha ja jotka haluavat välttää akunkeston rajoitukset tai bensiinin loppumisen kaltaiset ongelmat, ja lisäksi ne ovat ympäristöystävällisin valinta sähkökäyttöisten ruohonleikkureiden joukossa. Kaikissa ruohonleikkureissamme on myös kerääjä!

Ruohonleikkurit
Kestävä valinta
Viking Me 339.0 C Ruohonleikkuri
Kestävä valinta
Viking Me 339.0 C Ruohonleikkuri
339,00 €
Varastossa
Näyttää 12 / 12 Tuotteet
1

Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit

Tänne olemme koonneet kaikki hiljaiset, sähkökäyttöiset ruohonleikkurimme, jotka yksinkertaistavat ruohonleikkuuta ja tarjoavat useita etuja, kuten ympäristöystävällisyyden, keveyden ja edullisuuden. Kevyen rakenteensa ja helpon käynnistyksensä ansiosta ne ovat myös erittäin helppoja käsitellä ja säilyttää.  Anna meidän auttaa sinua huolehtimaan puutarhastasi kestävällä ja taloudellisella tavalla virtajohdollisten sähköleikkureidemme avulla!

Haluatko vertailla ja tarkistaa toisen käyttövoiman ruohonleikkurit?

Usein kysystyt kysymykset

Voiko virtajohdollisessa sähköleikkurissa käyttää silppuavaa leikkausta?

Täältä löydät molemmat, meillä on ruohonleikkureita silppuavalla leikkauksella (Bioclip) tai ilman. Voit helposti suodattaa luetteloa valitaksesi silppuavalla leikkauksella tai ilman. Tähän olemme keränneet kaikki sähkökäyttöiset ruohonleikkurit, joissa on silppuava leikkaus.

Mikä on sähkökäyttöisen ruohonleikkurin keskimääräinen käyttöikä?

Kaikki riippuu hoidosta ja varastoinnista, mutta sähköleikkuri on tunnettu pitkäikäisyydestään, eikä sinun tarvitse huolehtia sytytystulpista tai öljyn/polttoainesuodattimen vaihdosta, sillä ne ovat hyvin huoltovapaita. Varmista, että puhdistat ja säilytät ruohonleikkurisi hyvin, niin se kestää vuosikymmeniä!