Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit / Akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Tutustu akkukäyttöisten ruohonleikkureiden valikoimaamme ja varmista, että löydät täydellisen ruohonleikkurin puutarhaasi. Tämä on myös paras vaihtoehto niille, jotka omistavat pienen tai keskikokoisen puutarhan, mutta yhtä tehokas myös suuremmissa tiloissa. Se on pienikokoinen, hiljainen, helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen eikä sinun tarvitse huolehtia johdoista tai kaapeleista. Akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla vältyt kuulokkeiden käytöltä, bensiinin kanssa sähläämiseltä tai pistorasiaan vieviltä jatkojohdoilta.

Ruohonleikkurit
Makita Ruohonleikkuri LXT ®
Suosittu
Makita Ruohonleikkuri LXT ®
429,00 €
Varastossa
Näyttää 48 / 55 Tuotteet
12Seuraava

Akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Akkukäyttöisellä ruohonleikkurilla saat kaiken tavallisen bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin tehon ja voiman, mutta sen käyttö on paljon hiljaisempaa. Täältä löydät useita eri malleja ja sarjoja, kuten kerääjällä varustetut mallit tai mallit ilman kerääjää, tai vaikkapa silppuavalla leikkuulla varustetut mallit. Me Duabilla tarjoamme laajan valikoiman akkukäyttöisiä ruohonleikkureita, jotta sinulla asiakkaana on mahdollisuus tehdä oikea valinta saadaksesi hyvännäköisen nurmikon.

Suosituimmat akkuleikkurimme:

Usein kysystyt kysymykset

Mikä on suosituin akkuruohonleikkuri?

Meillä on useita suosittuja malleja akkuruohonleikkureiden kategoriassa – yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ruohonleikkureistamme on Makitan akkuruohonleikkuri DLM432, joka on voittanut testin parhaana useita vuosia peräkkäin. Muuten löydät Husqvarnan LB- ja LC-sarjat, jotka ovat suosituimpia akkuruohonleikkureitamme.

Kuinka pitkään akkuleikkurin akku riittää?

Nykyään useimmat sähkökäyttöiset ruohonleikkurit voivat tarjota jopa noin 45-80 minuutin käyttöajan riippuen ruohon paksuudesta ja kosteudesta sekä nurmikon yleisestä ulkonäöstä. Vara-akku ei ole kuitenkaan huono idea, löydät ne täältä!