Stiga akkuruohonleikkurit

Kun haluat moottorikäyttöisen ruohonleikkurin tehon, mutta et halua johtoa, Stigan akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat erinomainen valinta - ne ovat myös erittäin hiljaisia, niissä on vähemmän tärinää ja ne vaativat vain vähän huoltoa. Näin voit leikata harmonisesti ja käytännöllisesti koko nurmikon. Löydät kaikki ruohonleikkurit täältä!

Ruohonleikkurit

Haullasi ei löytynyt tuloksia. Hae muulla hakusanalla tai tyhjennä hakutulokset nähdäksesi kaikki tuotteet.

Stiga

Stigan akkukäyttöisestä ruohonleikkurista saat erittäin tehokkaan ja monipuolisen ruohonleikkurin, joka ylittää kaikki odotukset, tästä valikoimasta löydät useita erikokoisia Stigan akkukäyttöisiä ruohonleikkureita. Meillä on sekä itsevetäviä että ei-itsevetäviä ruohonleikkureita, jotka sopivat jopa 1300 m²:n nurmikoille, Jos valitset Stiga-akkuleikkurin ilman itseveto-toimintoa, saat huomattavasti pidemmän akun käyttöiän, mutta toisaalta voi olla mukavaa, ettei ruohonleikkuria tarvitse raahata ympäri puutarhaa. Kumman valitset mieluummin? Kaikki riippuu nurmikostasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme varmasti auttaa sinua.

Stiga on laadukas ja pitkäikäinen ruohonleikkuri, joka selviytyy vaikeimmistakin nurmikoista helposti.

 • Jos sinulla on keskikokoinen nurmikko, Stigan moottoroitu ruohonleikkuri on parempi vaihtoehto.
 • Jos sinulla on suuri puutarha, ajoleikkuri on parempi valinta.
 • Usein kysystyt kysymykset

  Onko Stigan valikoimassa ajoleikkureita?

  Stigalla on työnnettäviä akkuruohonleikkureita, mutta se tarjoaa myös mukavia ajoleikkureita, jotka soveltuvat hyvin suurille alueille ja nurmikoille. Katso kaikki Stiga Park ajoleikkurit täältä!

  Miksi valitsisin Stiga akkuruohonleikkurin?

  Ensinnäkin vähennät melusaastetta ja luot rauhallisemman ympäristön sekä sinulle että naapureillesi. Voit leikata ruohon mihin vuorokaudenaikaan tahansa ilman huolta siitä, että häiritset ketään.
  Toiseksi Stigan akkuruohonleikkuri on myös ympäristöystävällinen. Kun vältät bensiinin käytön, vähennät haitallisten aineiden päästöjä ja autat säilyttämään kauniin luontomme.