Husqvarna akkuruohonleikkurit

Koe Husqvarnan akkuruohonleikkureiden uskomaton teho ja suorituskyky. Mukavat, kustannustehokkaat ja hiljaiset ruohonleikkurit tarjoavat maksimaalisen leikkausajan. Husqvarnan akkukäyttöisten ruohonleikkureiden tärkein etu on niiden hiljainen toiminta, ja ne sopivat erinomaisesti sinun ja naapureidesi häiriöiden minimoimiseen.  Kuvittele, ettei sinun tarvitse täyttää bensiiniä, huoltaa esimerkiksi öljyn- ja ilmansuodattimia - voit vain lähteä leikkaamaan!

Ruohonleikkurit
cm
cm
mm
mm
mm
mm
HusqvarnaKestävä valinta
Husqvarna LB442i ruohonleikkuri
Kestävä valinta
Husqvarna LB442i ruohonleikkuri
798,99 €
Varastossa
Näyttää 14 / 14 Tuotteet
1

Husqvarna

Husqvarnan akkukäyttöiset ruohonleikkurit tarjoavat uuden tason puutarhanhoitoon. Älykkään tekniikan, tehokkaan suorituskyvyn, helpon ohjauksen ja kestävän rakenteen ansiosta ne tarjoavat ylivoimaisen leikkuukokemuksen.

Täältä löydät akkukäyttöisen ruohonleikkurin, joka sopii monenlaisiin puutarhoihin, eikä sillä ole väliä, onko sinulla pieni vai suuri nurmikko, nämä ruohonleikkurit sopivat kaikentyyppisille nurmikoille, mutta jos puutarhasi on suurempi, on hyödyllistä valita malli, jossa on kaksi akkupaikkaa. Nämä mallit kestävät pidempiä leikkuujaksoja ilman lataamista, jolloin voit leikata kaiken yhdellä kertaa.

Usein kysystyt kysymykset

Kuinka pitkän ajan Husqvarnan akkuleikkurin akku kestää?

Husqvarna-ruohonleikkurin akun kesto riippuu mallista ja käyttöolosuhteista. Yleensä Husqvarna-akkukäyttöisten ruohonleikkureiden akun kesto on jopa 60 minuuttia, mikä yleensä riittää keskikokoisen puutarhan leikkaamiseen.

Mitä eroa on Husqvarnan akkuruohonleikkureiden LB- ja LC-sarjoilla?

Tärkein ero LB- ja LC-mallien välillä on se, että LB-sarjan BLi-akku on sisäänrakennettu ja LC-sarjan ei, joten LC-sarjassa voit käyttää samaa akkua useissa eri koneissa. LB-sarjassa on hieman suurempi akku, mikä lisää leikkausaikaa.

Onko Husqvarna akkuruohonleikkureita myös Aspire-sarjassa?

Jep, ja meillä on niitä! Husqvarna Aspire-sarjan voimanlähteenä on yksi akkujärjestelmä. Näitä akkuja on saatavana kahta eri kokoa, ja ne on optimoitu kaikkiin Aspire-tuotteisiin parempaa tehoa, tehokasta käyttöaikaa ja tasapainoista painoa varten.

Sopivatko Husqvarnan akkuruohonleikkurit suurille nurmikoille?

Kyllä, Husqvarnan akkukäyttöiset ruohonleikkurit soveltuvat suurille nurmikoille. Pitkän akunkeston ja tehokkaan leikkuutehon ansiosta ne hoitavat helposti suuremmatkin nurmikot. Vielä suurempia alueita varten kannattaa harkita ylimääräisen akun hankkimista vara-akuksi, jotta vältät keskeytykset leikkuun aikana.