Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurit

Leikkaa nurmikko ammattimaisella ruohonleikkurilla meidän valikoimasta - Täältä löydät ruohonleikkurit, jotka tekevät nurmikonhoitotöistäsi hauskaa puuhaa. Etsitpä sitten sähkökäyttöistä leikkuria, akkukäyttöistä leikkuria tai ajoleikkuria, meiltä löydät tarvitsemasi! Tee nurmikostasi naapuruston kaunein valikoimamme koneella.

Robottiruohonleikkurit!Robottiruohonleikkurit!Katso kaikki robottiruohonleikkurit täältä
Kestävä valinta
Husqvarna Automower 105 Robottiruohonleikkuri
Ilmainen toimitus
Husqvarna Automower 105 Robottiruohonleikkuri

Pienikokoinen kolmipyöräinen robottiruohonleikkuri avoimien nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen.

699,00 €
Varastossa

Katso kaikki Husqvarna Automowerit täältä!

Lue lisää
Suosittuja tuotemerkkejä!

Husqvarna Rider

Täydelliset ruohonleikkurit pienille nurmikoille

Suosituimmat ruohonleikkureiden tuoteryhmät!

Ruohonleikkurit

Nurmikonleikkuun pitäisi olla ilo keväällä ja kesällä, ja on tärkeää, että valitset ruohonleikkurin, joka sopii sinulle, olipa tarkoituksesi sitten leikata pieni nurmikko kaupungissa tai suuri nurmikko maaseudulla. Yritämme auttaa sinua helpottamaan hankintaa ja varmistamaan, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ruohonleikkurin! Luuletko, että ruohonleikkurin valinta voi olla vaikeaa? Lue sitten oppaamme täältä!

Ajoleikkuri - edut

Suuressa puutarhassa, jossa on laajoja nurmialueita, suosituin valinta on ajoleikkuri. Se säästää aikaa ja tekee työstä miellyttävää. Meiltä löydät eri kokoisia ajoleikkureita, voit suodattaa helposti ajoleikkurikategoriassa.

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri - edut

Kun haluat hiljaista, ympäristöystävällistä ja helppoa ruohonleikkuuta, akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat erinomainen vaihtoehto. Ne vaativat vain vähän huoltoa ja ovat erittäin helppokäyttöisiä. 

Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri virtajohdolla - edut

Pienempiin puutarhoihin tai nurmikoille on ilmeinen valinta virtajohdollinen sähköleikkuri. Ne ovat ympäristöystävällisiä, hiljaisia ja edullisia käyttää.

Kelaleikkuri - edut

Kelaleikkuri on hyvä valinta niille, jotka haluavat käyttää ruohonleikkuria manuaalisesti ja ympäristöystävällisemmin.  Se on ihanteellinen pienille alueille ja tarjoaa erittäin hienon leikkauksen.

Moottoriruohonleikkuri (bensiini) - edut

Bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri on tehokas ja joustava vaihtoehto, joka on ihanteellinen suuremmille puutarhoille, joissa on epätasainen maasto.

Robottiruohonleikkuri - edut

Robottiruohonleikkuri tarjoaa automaattisen ratkaisun, joka on äärimmäisen kätevä. Ne leikkaavat ruohon itse, jolloin sinulle jää enemmän aikaa muihin asioihin.