Etusivu / Metsä ja puutarha / Ruohonleikkurit / Robottiruohonleikkurit / Husqvarna Automower Nera

Husqvarna Nera robot­tiruohonleikkurit

Husqvarnan viimeisin innovaatio, Automower® NERA, on uusin robottiruohonleikkuri, joka mullistaa ruohonleikkuun sellaisena kuin sen tunnemme. Tämä älykäs robottiruohonleikkuri liikkuu suurilla nurmikoilla helposti ja vaikuttavalla tarkkuudella ilman rajakaapelia. Erinomaisten leikkuutulosten lisäksi Nera on ympäristöystävällinen ja energiatehokas - sen melutaso on alhainen, joten se voi työskennellä häiritsemättä naapureita tai villieläimiä.

Ruohonleikkurit
m2
m2
%
%
HusqvarnaKestävä valinta
Husqvarna Automower® 320 Nera Robottiruohonleikkuri
Uutuus
Husqvarna Automower® 320 Nera Robottiruohonleikkuri
2 599,00 €
Varastossa
Näyttää 3 / 3 Tuotteet
1

Usein kysystyt kysymykset

Mikä on Husqvarna Nera?

Husqvarna Nera on erikoiskehitetty ja langaton robottiruohonleikkuri (automower), joka tuottaa virheettömän leikkauksen! Vältä rajakaapeleiden asennus ja tee yksinkertainen asennus mobiilisovelluksen avulla.

Mistä lataan Automower Connect -sovelluksen?

Täältä lataat helposti Husqvarna Automower Connect sovelluksen, eli Google Play Storesta tai App Storesta.

Miten Husqvarna Epos toimii?

Husqvarna EPOS™ (Exact Positioning Operating System) on uusinta huipputeknologiaa automowereissa. EPOS on satelliittipohjainen keksintö, jonka ansiosta robottiruohonleikkurisi voi työskennellä ja leikata ilman rajakaapelia. Tarvitset vain matkapuhelimen, jossa on Autmower-Connect-sovellus, jolla voit helposti luoda virtuaalisia rajoja. Husqvarnan satelliittiteknologia tarjoaa senttimetritason tarkkuuden!