Diesel-lämmittimet

Duabilta löydät diesel-lämmittimiä, jotka soveltuvat erilaisten tilojen, kuten rakennustyömaiden, varastojen, suurten sisätilojen, kuten urheilukeskusten ja tapahtumatilojen, lämmittämiseen. Valikoimastamme löydät useita erikokoisia ja -mallisia diesel-lämmittimiä, meillä on savupiipulla varustettuja, dieselkäyttöisiä hallilämmittimiä ja IR-diesel-lämmittimiä, mutta myös kaasukäyttöisiä hallilämmittimiä ja sähkökäyttöisiä lämmönlähteitä.

Lämmitys, viilennys ja tuuletus
kW
kW
Airrex
Airrex Diesel-lämmitin AH-300i, 15kW, infrapunalämmitin
Airrex Diesel-lämmitin AH-300i, 15kW, infrapunalämmitin

Enintään 1500m³:n tiloihin!

2 249,00 €
Varastossa
Näyttää 17 / 17 Tuotteet
1

Diesel-lämmittimet

Meiltä voit ostaa diesel-lämmittimet edullisesti, riippumatta siitä, mitä lämmitintä tarvitset. Diesel-lämmittimet ovat keskeinen osa monia työpaikkoja ja ympäristöjä, erityisesti vuodenaikoina, jolloin tarvitaan lisälämpöä. Erilaisista diesel-lämmittimistä on kaksi merkittävää alaluokkaa: infrapunatekniikalla (IR) varustetut diesel-lämmittimet ja dieselkäyttöiset hallilämmittimet. Nämä kaksi tyyppiä tarjoavat ainutlaatuisia etuja ja sovelluksia, mikä tekee niistä tärkeitä työkaluja erilaisiin tarpeisiin.

IR-diesellämmittimet

Infrapunatekniikalla varustetut diesel-lämmittimet tunnetaan niiden kyvystä tuottaa suoraa ja tehokasta lämpöä. Ne käyttävät infrapunasäteitä lämmittämään esineitä ja pintoja suoraan sen sijaan, että lämmittäisivät vain ilmaa.

Dieselkäyttöiset hallilämmittimet

Dieselkäyttöiset hallilämmittimet taas ovat tehokkaita lämmönlähteitä, jotka sopivat erinomaisesti suurempiin ja avoimempiin tiloihin. Ne ovat erityisen hyödyllisiä tilanteissa, joissa tarvitaan tilapäistä tai täydentävää lämmitystä.

Jos tarvitset apua ja lukuvinkkejä diesel-lämmittimiin ja hallilämmittimiin liittyen, meillä on kaksi opasta, jotka voit lukea täältä: