Lämpöpuhaltimet

Oikean lämpöpuhaltimen valinta on ratkaisevan tärkeää, kun halutaan lämmittää tehokkaasti esimerkiksi työpajoja, teollisuusympäristöjä, uudisrakennuksia ja autotalleja. Tarjoamme kattavan valikoiman vankkoja lämpöpuhaltimia tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Frico ja Kinlux, ne on suunniteltu vastaamaan näitä tarpeita. Lämpöuhaltimet ovat paitsi luotettavia ja tehokkaita, myös räätälöitävissä erilaisiin sovelluksiin.

Lämmitys, viilennys ja tuuletus
kW
kW
Probuilder Lämpöpuhallin Keraaminen 2000 W
Probuilder Lämpöpuhallin Keraaminen 2000 W
29,00 €
Varastossa
Näyttää 41 / 41 Tuotteet
1

Lämpöpuhaltimet

Valikoimassamme on lämpöpuhaltimia, joiden lämmöntuotto vaihtelee pienikokoisista 1 kW:n malleista tehokkaisiin 30 kW:n 1- ja 3-vaiheisiin yksiköihin. Tämä laaja tehovalikoima takaa, että löydät täydellisen lämpöpuhaltimen juuri sinun tiloihisi, olipa kyse sitten pienestä autotallista tai suuresta teollisuuslaitoksesta.

  • Vaativampiin ympäristöihin tarjoamme rakennuspuhaltimia, jotka on suunniteltu erityisesti kestämään rakennustyömaiden ankarat olosuhteet. Nämä puhaltimet on rakennettu kestämään ja tuottamaan luotettavaa lämpöä vaativimmissakin olosuhteissa.
  • Niille, jotka etsivät pysyvämpää ratkaisua, meillä on valikoima kiinteitä lämpöpuhaltimia. Ne soveltuvat erinomaisesti asennettaviksi tiloihin, joissa tarvitaan jatkuvaa lämmönlähdettä.
  • Tarjoamme myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lämmittimiä niille, joille kestävyys ja pidempi käyttöikä ovat tärkeitä. Nämä puhaltimet eivät ole ainoastaan esteettisesti miellyttäviä, vaan myös poikkeuksellisen kestäviä korroosiota ja kulumista vastaan, joten ne ovat erinomainen valinta ympäristöihin, joissa ne voivat altistua kosteudelle tai muille syövyttäville elementeille.