Hallilämmittimet

Laajasta hallilämmittimien valikoimastamme löytyy sekä diesel- että kaasulämmittimiä, jotka soveltuvat erinomaisesti suurten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja kuivaamiseen erityisesti rakennustyömailla. Kaasulämmittimet ovat erityisen suosittuja niiden korkean tehokkuuden ansiosta, ja ne levittävät myös nopeasti lämpöä laajoille alueille.

Lämmitys, viilennys ja tuuletus
kW
kW
Tiger King
Tiger King Hallilämmitin TK-50K Diesel
Ilmainen toimitus
Tiger King Hallilämmitin TK-50K Diesel
489,00 €
Varastossa
Näyttää 43 / 43 Tuotteet
1

Hallilämmittimet

Myymämme lämmittimet ovat erittäin luotettavia, ja ne ovat helppoja asentaa ja siirtää. Valikoimastamme löytyy lämmittimiä eri tilanteisiin ja erikokoisiin tiloihin, kuten verstaalle, teollisuushalliin, autotalliin, tai mikset jatkaisi remonttikohteen työskentelyaikaa talven yli?

Dieselkäyttöiset hallilämmittimet

Helppoja käsitellä ja siirtää, joten myös on helppoja varastoida. Lämmittimissämme on ylikuumenemissuoja, liekkianturi ja turvatermostaatti.

Ihanteelliset työpajoihin, kiinteistöihin, autotalleihin ja hieman suurempiin tiloihin.

Kaasukäyttöiset hallilämmittimet

Pienemmille alueille kaasulämmitin soveltuu parhaiten. Niitä on helppo kuljettaa ja viedä työmaalle, ja niissä on myös ylikuumenemissuoja ja liekinilmaisinjärjestelmä.

Tehokkaiden kaasu- ja dieselkäyttöisten hallilämmittimien lisäksi meillä on myös laaja valikoima lisävarusteita ja varaosia. Näin voit helposti huoltaa ja päivittää laitteesi optimaalisen suorituskyvyn ja pidemmän käyttöiän varmistamiseksi.