Etusivu / Autotalli ja verstas / Puhdistuskoneet / Tekstiilipesurit

Tekstiilipesurit

Tee kodistasi tai yrityksestäsi puhtauden keidas tekstiilipesuriemme avulla. Jos haluat raikastaa sohvat, matot tai auton verhoilun, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle. Valikoimaamme kuuluu luotettavien tuotemerkkien, kuten Kärcherin ja Lavorin, koneita, jotka ovat tunnettuja ylivoimaisesta tekniikastaan ja tehokkuudestaan.

Puhdistuskoneet
Kärcher
Kärcher Textilvårdsmaskin Puzzi 8/1 C
Uutuus
Kärcher Textilvårdsmaskin Puzzi 8/1 C

Puzzi 8/1 on uudistunut. Ammattikäyttöön suunniteltu tekstiilipesuri / painehuuhtelukone on nyt entistä tehokkaampi, kevyempi ja ergonomisempi.

819,00 €
Varastossa
Näyttää 4 / 4 Tuotteet
1

Tekstiilipesurit

  • Käyttäjäystävälliset: Koneemme eivät ole vain mattoja ja sohvia varten. Ne soveltuvat erinomaisesti myös auton verhoilun puhdistamiseen, joten ne ovat välttämätön osa jokaisen auton omistajan puhdistusarsenaalia.
  • Kattavat: LavorPro GBP 20 Pro -laitteen kaltaisilla koneilla, jotka ovat lapsiperheiden, allergikkojen ja lemmikkieläinten omistajien suosiossa, voit olla varma pölyttömästä ja allergeenittomasta ympäristöstä. Sitä voidaan käyttää erilaisille tekstiileille, ja siinä on myös sisäänrakennettu toiminto sileiden lattiapintojen puhdistamiseen ja kuivaamiseen. GBP 20 Pro on myös imutehoonsa nähden erittäin edullinen.
  • Ammattikäyttöön: Koneitamme käytetään kotitalouksien lisäksi myös siivousyrityksissä, hotelleissa, leirintäalueilla, päiväkodeissa ja autokorjaamoissa. Ne ovat vankkoja, kestäviä ja helppokäyttöisiä, joten ne sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön.
  • Erikoiskoneet: Niille, jotka etsivät erityisratkaisua, meillä on tarjolla koneita, kuten Kärcherin Puzzi 8/1 C -tekstiilipesuri. Tämä kone on suunniteltu erityisesti sekä yksinkertaiseen tahranpoistoon että laajaan syväpuhdistukseen, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi ravintola-alalla ja autojen puhdistukseen.

Vinkki: Meillä on myös laaja valikoima märkä-/kuivaimureita - kun haluat maksimoida siivousprojektisi!