Etusivu / Autotalli ja verstas / Puhdistuskoneet / Märkä-/kuivaimurit

Märkä-/kuivaimurit

Kun on kyse suurista määristä pölyä, likaa ja muita hiukkasia, märkä-/kuivaimuri on välttämätön osa mitä tahansa vakavasti otettavaa korjaamoa, rakennustyömaata tai teollisuusympäristöä. Mallistossamme on alan johtavia tuotemerkkejä, kuten Kärcher-, Bosch- ja Nilfisk-imurit, jotka on valittu huolellisesti vastaamaan vaativimpiinkin siivoustarpeisiin.

Puhdistuskoneet
Lavor Teollisuusimuri WT 20 X, märkä- ja kuivaimuri
Lavor Teollisuusimuri WT 20 X, märkä- ja kuivaimuri

Pienikokoinen teollisuuspölynimuri märkä- ja kuivaimurointiin äänettömällä moottorilla.

159,00 €
Varastossa
Näyttää 48 / 115 Tuotteet
123Seuraava

Märkä-/kuivaimurit

Kun tavallinen pölynimuri ei riitä imemään lastuja, puumateriaalia, soraa ja kiveä, tarvitset märkä-/kuivaimurin. Valikoimastamme löydät useita erilaisia imurivaihtoehtoja, jotka kattavat useita erilaisia puhdistustarpeita, kun tarvitset esim. imurin keräämään suuremman määrän nesteitä, märkäimuria kannattaa harkita, mutta jos puhdistat erityisesti mattoja, tekstiilejä, kankaita - silloin sinun kannattaa hankkia tekstiilienhoitokone. On erittäin tärkeää valita oikea imuri, jotta se auttaa sinua täyttämään siivoustarpeesi. Meillä on myös kompakteja malleja pienempiin tiloihin ja suurikapasiteettisia koneita teollisuuskäyttöön.

Usein kysystyt kysymykset

Voiko märkä-/kuivaimuria käyttää ilman pölypussia?

Kyllä, jotkin märkä-/kuivaimurimallit on suunniteltu käytettäväksi ilman pussia, mikä tekee niistä kustannustehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä, tarkista tuotekuvauksestamme oikea malli.

Onko Lavorin märkä-/kuivaimuri hyvä?

Lavor-imurit ovat tunnettuja kestävyydestään ja lujuudestaan, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta sekä ammattilaisille että kotitalouksille. Jos etsit imuria, joka kattaa useimmat tarpeet, kuten märkä- ja kuivaimuroinnin, tutustu Lavor WPT 20X -imuriin.

Voiko märkä-/kuivaimurilla imuroida vettä?

Monissa imureissamme on märkä- ja kuiva-toiminto, joten ne pystyvät imemään sekä kiinteitä että nestemäisiä aineita. Mutta jos haluat imuroida vain nesteitä, kannattaa hankkia märkäimuri.