Lehtipuhaltimet

Löydä täydellinen lehtipuhallin jolla pidät puutarhasi siistinä ympäri vuoden. 

Metsä- ja puutarhakoneet
Husqvarna 580 BTS Kannettava lehtipuhallin
Husqvarna 580 BTS Kannettava lehtipuhallin
828,00 €
Varastossa
Näyttää 46 / 59 Tuotteet
12Seuraava

Lehtipuhaltimet

Etsitkö puutarhaasi parhaiten sopivaa lehtipuhallinta? Oikealla tuotemallilla pääset eroon roskista nopeasti ja vaivattomasti. Meillä on sähkö-, akku- ja bensiinikäyttöisiä malleja, ja valitsemasi malli riippuu omista tarpeistasi.

Lehtipuhallinmallit

Polttomoottorikäyttöiset lehtipuhaltimet

Polttomoottorikäyttöisissä lehtipuhaltimissa on enemmän tehoa kuin sähkökäyttöisissä, ja ne ovat myös helpompia käyttää. Polttomoottorikäyttöiset puhaltimet ovat ihanteellisia suurien, roskaisten alueiden puhdistamiseen. 

Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet

Akkukäyttöiset lehtipuhaltimet antavat suuren liikkumisvapauden, ja ne ovat helppokäyttöisiä. Ne ovat hyvä valinta kuistien, terassien ja nurmikoiden siivoamiseen.

Sähkökäyttöiset lehtipuhaltimet

Virtajohdollisissa lehtipuhaltimissa on enemmän tehoa kuin johdottomissa malleissa, ja verkkovirtaan kytkemisen ansiosta niiden käyttöaika on rajoittamaton. Sähkökäyttöiset lehtipuhaltimet ovat kevyempiä kuin muut mallit, mutta niiden liikkumisvapaus on tietysti rajoitetumpi. Nämä puhaltimet soveltuvat parhaiten pieniin puutarhoihin.

Imutoiminto

Monessa lehtipuhaltimessa on kätevä imutoiminto, jonka avulla voit muuttaa koneen lehti-imuriksi ja käyttää sitä pölynimurin tapaan.