Otsataso- & kiekkojyrsimet metalli

Tarjoamme laajan valikoiman otsatasojyrsimiä ja kiekkojyrsimiä metallille, valmistettu täyttämään korkeat vaatimukset tarkkojen tulosten saavuttamiseksi metallintyöstössä.

Leikkaavat ja lastuavat työkalut
kpl
kpl
Dormer
Dormer D200 HSS-E Kiekkojyrsimet, 3-sivuiset, metrinen
Saatavilla useita vaihtoehtoja
Dormer D200 HSS-E Kiekkojyrsimet, 3-sivuiset, metrinen

Alk.

149,00 €
Näyttää 6 / 6 Tuotteet
1

Otsataso- & kiekkojyrsimet metalli

Jyrsintä on prosessi, jossa koneistettu pinta luodaan jyrsimällä työkappaleesta ennalta määrätyn suuruinen määrä materiaalia pois niin, että jyrsintätyökalu pyörii kiinteällä nopeudella ja liikkuu eteenpäin sitä suhteellisen pienellä nopeudella. Jyrsinnälle on ominaista, että jokainen leikkaava särmä irrottaa pienen määrän materiaalia ja synnyttää lastun.

Kolme perusjyrsintätoimintoa ovat alajyrsintä, tasojyrsintä ja muotojyrsintä. Alajyrsinnässä työkalun pyörimisakseli on yhdensuuntainen työstettävän pinnan kanssa. Alajyrsimissä voi olla suorat tai spiraalimaiset leikkuureunat, jotka tuottavat tasaisen tai kulmikkaan leikkuutuloksen. Tasojyrsinnässä jyrsin on asennettu karaan, jonka pyörivä akseli on kohtisuorassa työstettävään pintaan nähden. Muotojyrsinnässä jyrsimen pyörivä akseli on kohtisuorassa työkappaleeseen nähden.