Purunimurit

Purunimureiden valikoimassamme on malleja sekä harrastelijalle että ammattilaiselle. Purunimurin käytön etu on, että työskentelyalue pysyy puhtaana ja miellyttävänä, ja että koneet säilyttävät tehonsa. Purunimuri kulkee pyörillä, joten sen voi helposti yhdistää toiseen koneeseen.

Puusepänverstaan koneet
m³/h
m³/h
l
l
Hawk
Duab Puruimuri FM300 1-vaiheinen
Suosittu
Duab Puruimuri FM300 1-vaiheinen

Vahva, yksinkertainen ja tehokas lastunimu korkealla imuteholla.

439,00 €
Varastossa
Näyttää 18 / 18 Tuotteet
1

Purunimurit

Purunimuri on kone, jota käytetään erimateriaalien käsittelyssä ja leikkaamisessa syntyvien purujen ja lastujen keräämiseen. Tämäntyyppinen kone on tavallisesti varustettu vahvalla moottorilla sekä imuletkujärjestelmällä, joka imee purut, pölyt ja lastut, ja kerää ne purusäiliöön.

Meidän ammattikäyttöön tarkoitetuissa purunimureissamme on useita erilaisia toimintoja sekä säätömahdollisuuksia, jotka mahdollistavat erilaiset työstötavat erilaisissa materiaaleissa. Näitä ovat esim. säädettävä imuteho, erilaiset suuttimet, joilla pääsee myös kapeisiin paikkoihin, sekä suodattimet, jotka pitävät ilman puhtaana ja estävät pölyn, purun tms. leviämisen ympäristöön.

Hyvä purunimuri on tärkeä investointi verstaalle tai yritykselle, joka työstää erilaisia materiaaleja, koska sen avulla työpaikka voidaan pitää puhtaana ja turvallisena. Purunimuri voi myös auttaa tehostamaan tuotantoa, koska se poistaa purun ja lastut helposti ja nopeasti tehostaen koneiden käyttöä.