Etusivu / Autotalli ja verstas / Painepesurit ja tarvikkeet / Akkukäyttöiset painepesurit

Akkukäyttöiset painepesurit

Peseminen ei ole koskaan ollut helpompaa akkukäyttöisellä korkeapaine- tai keskipainepesurilla, jossa ei ole johtoja eikä sähköä, voit pestä missä haluat. Tarvitset vain vesilähteen! Akkukäyttöiset painepesurit johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Bosch, Kärcher, Makita ja Worx.

Painepesurit ja tarvikkeet
Makita
Makita Painepesuri LXT® 18V X2, 80 bar
Makita Painepesuri LXT® 18V X2, 80 bar

Kätevä akkukäyttöinen painepesuri vesisäiliöllä vaativaan käyttöön

859,00 €
Tilaustuote (arv.toim. 3-5 pvä)
Näyttää 4 / 4 Tuotteet
1

Akkukäyttöiset painepesurit

Akkukäyttöinen painepesuri on erinomainen vaihtoehto niille, joilla ei ole pääsyä virtalähteeseen mutta joilla on pääsy vesilähteeseen

Joitakin esimerkkejä käyttökohteista ovat auto, vene, polkupyörä ja terassi. Jos sinun on vaikea liikkua suuren ja painavan painepesurin kanssa, nämä akkukäyttöiset painepesurit ovat täydellisiä! 

Joissain malleissa on myös imuletku, joten voit saada vettä vaihtoehtoisista lähteistä, mikä lisää joustavuutta.

Usein kysystyt kysymykset

Miten tehokkaita akkukäyttöiset painepesurit ovat?

Myös akkukäyttöisten painepesureiden teho vaihtelee, mutta ne ovat yleensä heikompia kuin perinteiset painepesurit. Yleisimmät keskisuuret painepesurit ovat 18-20 V:n tehoisia, ja niiden käyttöpaine on noin 24 baaria. Suuremmissa malleissa on 36 V:n akut, ja niiden käyttöpaine on jopa 110 baaria, esim. Kärcher akkukäyttöinen painepesuri HD 4/11 C.

Miten painepesuria käytetään?

Korkeapainepesurin tehtävänä on ottaa vettä vesihanasta tai imeä vettä ulkoisesta vesilähteestä, jos pesuri on varustettu tällä toiminnolla. Tämän jälkeen korkeapainepesurin pumppu paineistaa veden korkeaan paineeseen ja se puristetaan ulos huuhtelusuuttimeen.