Etusivu / Autotalli ja verstas / Osienpesukoneet / Pienten osien pesurit

Pienten osien pesurit

Alta löydät valikoimamme pienten osien pesureita, jotka täyttävät kaikki vaativat tarpeet moottorien kunnostuksessa, sähkömoottoreiden pesussa, ammattikouluissa ja huoltopajoissa. Kun tarvitset uuden pienosien pesurin, meidän puoleemme voit kääntyä!

Osienpesukoneet
GBP Osienpesukone Masterclean
GBP Osienpesukone Masterclean
2 469,00 €
Varastossa
Näyttää 8 / 8 Tuotteet
1

Pienten osien pesurit

Pienten osien pesuri ei ole pelkkä puhdistuslaite, vaan se on investointi tehokkuuteen, laatuun ja puhtaisiin tuotteisiin. Näissä pesureissa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten kaksoispesujärjestelmä, korkeapainepumput ja sisäänrakennettu valaistus, jotka tarjoavat erinomaisen pesukokemuksen.

Toiminnot ja edut

  • Kaksoispesujärjestelmä: Jotkin mallit, kuten Masterclean, tarjoavat sekä automaattisen että manuaalisen pesun, mikä tekee niistä erittäin monipuolisia.
  • Turvallisuus ja ympäristö: Kaikki pienosien pesulaitteemme on suunniteltu aromaattivapaaseen rasvan kylmäpoistoon, jonka leimahduspiste on yli 60 °C, joten ne ovat sekä turvallisia että ympäristöystävällisiä.
  • Korkeapaine: Niille, jotka tarvitsevat lisää tehoa, tarjoamme malleja, joissa on korkeapainejärjestelmä, jonka teho voi olla jopa 60 baaria.
  • Käyttäjäystävällisyys: Jalkapolkimella aktivoitavien pumppujen ja sisäänrakennetun valaistuksen kaltaiset ominaisuudet tekevät käytöstä sujuvaa ja tehokasta.