Etusivu / Autotalli ja verstas / Nostimet, pukit & tarvikkeet / Autonostimet (Ajoneuvonostimet)

Autonostimet (Ajoneuvonostimet)

Tervetuloa autonostinten tuoteryhmäämme! Tänne olemme koonneet laajan valikoiman autonostimia, jotka sopivat sekä ammattikorjaamolle että kotikorjaamolle. Tarjoamme erityyppisiä ja erimallisia nostimia, kuten kaksipilarinostimet, nelipilarinostimet ja saksinostimet - ne on erityisesti muotoiltu helpottamaan ajoneuvon kanssa työskentelyä ja tekemään siitä turvallisempaa.

Nostimet, pukit & tarvikkeet
Hawk
Hawk Autonnostin hydraulinen 2,5 tonnia
Hawk Autonnostin hydraulinen 2,5 tonnia
1 589,00 €
Ennakkotilaa - Saatavilla 2024-05-31
Näyttää 9 / 9 Tuotteet
1

Autonostimet (Ajoneuvonostimet)

Tutustu meidän laajaan valikoimaan erilaisiin autotalleihin ja tiloihin soveltuvia autonostimia. Tarjoamme saksinostimia, yksi-/kaksipilarinostimia ja nelipilarinostimia - laadukkaasti ja oikeaan hintaan.

Saksinostimet:

Valitse kahden eri saksinostinmallin välillä: pieni siirrettävä nostin, joka voi nostaa jopa 2700 kg, ja suurempi kiinteä saksinostin, joka voi nostaa jopa 3200 kg. Meillä on myös saksinostimia, joissa on uppoasento, mikä tarkoittaa, että nostin ei vie ylimääräistä tilaa ja on täysin lattian tasalla. Pienessä mallissa on pyörät helppoa liikuttelua varten, joten se on optimaalinen valinta korjaamoihin tai autotalleihin, joissa on rajoitetusti tilaa.

Kaksipilarinostimet:

Olemme keskittyneet tarjoamaan laadukkaita kaksipilarinostimia, mikä vähentää varastointikustannuksia ja antaa meille mahdollisuuden tarjota näitä nostimia edulliseen hintaan. Kaksipilarinostimissamme on elektroniset salvat ja niiden nostokapasiteetti on jopa 4 tonnia.

Nelipilarinostimet:

Nelipilarinostimemme (pysäköintinostin) on suuri nostin, jonka nostokorkeus on 1920 mm, mikä tekee siitä täydellisen varastonostimen, jos autotalliin on saatava lisää autoja!

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan autonostimen, olitpa sitten harrastelijamekaanikko tai ammattimekaanikko. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi henkilökohtaista neuvontaa ja apua parhaan ratkaisun valinnassa autotalliisi.

Usein kysystyt kysymykset

Millainen nostin sopii autotalliini parhaiten?

Sopivan autonostimen valinta voi olla vaikeaa, mutta tärkeimmät huomioitavat asiat ovat omat tarpeesi, autotallin koko ja budjettisi. Meidän suosituimmat mallimme pieniin tiloihin ovat saksinostimet ja kaksipilarinostimet, kun taas nelipilarinostimet sopivat paremmin suuriin korjaamotiloihin. Tarkastele valikoimaamme löytääksesi juuri sinun autotalliisin ja tarpeisiisi sopiva autonostin.

Tarvitsetko neuvoa tai vinkkejä? Ota yhteyttä: info@duab.fi

Onko autonostimen asennus vaikeaa?

Autonostimen asennus yksinään voi olla vaikeaa, ja asennuksen työläys vaihtelee mallin ja koon mukaan. Tässä listaamme tärkeimmät huomioitavat asiat autonostimen ostoa edeltävään pohdintaan:

  • Minkälaisiin työtehtäviin aion autonostinta käyttää & kuinka korkealle auto täytyy nostaa?
  • Tarvitsenko liikuteltavan vai kiinteän autonostimen?
  • Saksinostin, yksi-/kaksipilarinostin vai nelipilarinostin?
  • Sähköhydraulinen vai paineilmakäyttöinen?

Kun olet vastannut yllä oleviin kysymyksiin, voit helposti suodattaa tuotetietoja, ja löytää sinun tarpeisiisi ja autotalliisi/korjaamollesi sopiva nostin. Tarvitsetko ammattilaisen apua? Ota yhteyttä; info@duab.fi