Etusivu / Autotalli ja verstas / Ajoneuvot / Ajoneuvon hoito / Autovahat ja maalipinnan suojaus

Autovahat ja maalipinnan suojaus

Duabilla on suuri valikoima autovahoja ja pinnoitteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Autoglym, Rupes, Chemical guys ja Labosmetica. Puhdista pinta parhain tuloksin. Käytä maalisuojaa tarpeettomien jälkien välttämiseksi sekä varmistamaan, ettei maalipintaan tartu turhaa rasvaa ja likaa.

Ajoneuvot
Sonax
Sonax Carnauba Car Wax 500ml, bilvax
Sonax Carnauba Car Wax 500ml, bilvax
22,00 €
Varastossa
Näyttää 48 / 63 Tuotteet
12Seuraava

Autovahat ja maalipinnan suojaus

Vaha

Auton vahaus on perinteinen tapa saada kiiltävä pinta, johon lika ei tartu. 

Vaha koostuu öljystä ja rasvasta, joka maalipinnalle levitettynä muodostaa ohuen kalvon. Valikoimastamme löydät synteettiset vahat, karnubavahat ja öljypohjaiset vahat. 

Teflon-maalisuoja 

Tämä maalisuoja tuottaa erittäin liukkaan pinnan hydrofobisella eli vettähylkivällä vaikutuksella, joka voi kestää jopa vuoden ajan. 

Näitä vahoja voi käyttää mainiosti myös vanteissa ja oviaukoissa. Teflon on helppo levittää ja antaa kauniin viimeistelypinnan.

Hybridivaha 

Tämä on juuri nyt markkinoiden suosituin vaha! Kuten nimestä ilmenee, tämä vaha koostuu kahdesta polymeerista (keraamisesta i02:sta ja karnubasta). Hybridivahan liukas pinta tulee Si02:sta ja kiilto karnubavahasta.

Keraaminen vaha 

Yksi valikoimamme yleisin pinnoite, joka on myös pitkäkestoisin suoja. Jos tarvitset maalisuoja-ainetta, tämä on itsestään selvä valinta. Sen ansiosta lika irtoaa paljon helpommin, ja se tekee autosta helpommin pestävän, maalin päälle muodostuu suojakalvo, joka suojaa hyönteisiltä, lintujen ulosteilta ja haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat haalistaa maalia.