Start / Artikkelit & Oppaat / Oikeanlaiset käsineet työhön
Tietosivut

Oikeat käsineet työhön!

2-3-2022
Kirjoittanut:: Mathias Stockhaus
Tegera Infinity - Mukavat, joustavat ja suojaavat käsineet! Jokaiseen työtehtävään on saatavilla oma mallinsa.

Infinity

Tegera Infinity -suojakäsineet ovat niin kädenmyötäiset ja mukavat, että tuntuu kuin käsissä ei olisi lainkaan käsineitä. Tämän ainutlaatuisen tunteen luominen on ollut Ejendalsin Tegera Infinity -malliston taustalla!

Tegera Infinity on enemmän kuin vain pinnoitettujen käsineiden mallisto. Se on täysin uusi kokemust tarkasta sormituntumasta, pehmeydestä, joustavuudesta ja suojauksesta. Uudella, ainutlaatuisella valmistusprosessilla valmistetut käsineet, jotka sopivat kaikkiin työssä kohtaamiisi haasteisiin!

tegera-färgkod

Värikoodauksen ansiosta valinta on helppoa!

Suojakäsineiden sovittaminen erityistarpeisiin on helpompaa kuin koskaan. Tarkista vain värikoodattu tunniste, niin tiedät heti!

YKSITYISKOHDAT RATKAISEVAT

Ainutlaatuinen teknologiamme mahdollistaa kehittyneen pinnoitusmateriaalin yhdistämisen erittäin pehmeisiin ja suojaaviin kuituihin. Kun kudos, langat ja pinnoitusaine toimivat yhdessä, sormenpäätuntuma saadaan uudelle tasolle. Pinnoitusaineena käytetään nitriilin ja vesiliukoisen polyuretaanin (PU) seosta, joka varmistaa käsineen erinomaisen joustavuuden, suojauksen ja istuvuuden. Nitriili on synteettinen, lateksiton kumi, mikä varmistaa erittäin hyvän sormituntuman.

TARKKUSTYÖ EI OLE KOSKAAN TUNTUNUT NÄIN MUKAVALTA

Yksinkertaisella pinnoitteella suojatut TEGERA Infinity™ -käsineemme soveltuvat ihanteellisesti kuiviin ja puolikuiviin olosuhteisiin, joissa hyvä sormituntuma ja tarkkuus ovat tärkeitä.

OHUT JA SUOJAAVA TYÖKÄSINE TALVEKSI

Uusi, lämmin käsine talvikäyttöön. TEGERA Infinity™ 8810 on tarkoitettu kaikenlaisiin töihin kylmissä ja kuivissa tai puolikuivissa ympäristöissä. Se on lämmin ja mukava, mutta silti pehmeä ja joustava, ja se takaa Infinity-käsineille tyypillisen hyvän sormituntuman.

ÖLJYN- JA VEDENKESTÄVÄ

Kolme tuplapinnoitettua Infinity™-mallia. Öljy, rasva ja vesi voivat aiheuttaa vaaratilanteita työssä. Ejendals on kehittänyt ainutlaatuisen tuplapinnoitusteknologian avulla kolme ultraohutta ja mukavaa suojakäsinettä, joissa yhdistyvät hyvä vedenpitävyys ja hyvä sormituntuma.

TUNTOHERKKÄ JA VIILLONKESTÄVÄ

Kuka väittää, ettei turvakäsine voisi olla mukava ja antaa silti erinomaisen viiltosuojan? Yhdistämällä ainutlaatuisen Infinity-pinnoitustekniikan ja TEGERA CRF -kuidun, Ejendals on luonut erittäin mukavat ja taipuisat käsineet, joiden suojaustasosta ei ole tingitty

ERINOMAINEN PEHMEYS JA KORKEIN VIILTOSUOJATASO

TEGERA Infinity™ 8814 Cut F on ainutlaatuinen käsine, jossa on joustava pito, nivelletyt sormet ja CRF-vuori. Siinä yhdistyvät mukavuus ja paras viiltosuojataso. Pinnoitustekniikka takaa käsineen pehmeyden ja notkeuden, ja viiltosuojakuidut vahvistavat käsinettä ja parantavat sen kestävyyttä - täydellinen haastaviin ympäristöihin, joissa käsitellään raskaita ja teräviä esineitä.

tegera2