Etusivu / Koneet & työkalut / Työkaluteroittimet ja tarvikkeet / Teroitus- ja hiomatarvikkeet / Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Fine DF-250
Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Fine DF-250
Ilmainen toimitus

Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Fine DF-250

249,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tämän tuotteen voi ostaa vain 1 kpl:n erissä

  • 14 päivän avokauppa
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Ammattilaisen kauppa
  • Tuotenumero4000030418
  • Valmistajan numeroDF-250
  • TuotemerkkiTormek
  • TuoteryhmäTeroitus- ja hiomatarvikkeet

Tuotekuvaus

Alhaisen nopeutensa ansiosta Tormekin koneet soveltuvat ihanteellisesti käytettäväksi timanttilaikkojen kanssa, koska lämpöä ei synny. Timanttilaikat DC-250, DF-250 ja DE-250 on kehitetty erityisesti Tormekin märkähiontajärjestelmiin. Kaikissa on poikkeuksellinen kulutuskestävyys ja jatkuva hiontakyky, mikä tarkoittaa sitä, että ne pysyvät aina pyöreinä ja litteinä ja säilyttävät täysikokoisen halkaisijan. Käyttäjät, jotka hiovat usein samaa työkalua, voivat hyötyä tästä, koska se yksinkertaistaa sekä säätöä että hiontaa.

Timanttilaikkoja on saatavana kolmessa eri versiossa: Coarse, Fine ja Extra Fine. Vakiomuodon ansiosta on mahdollista hioa joko laikan sivulta tai sen päällipinnalta. Hionta sivulta sopii täydellisesti pienemmille työkaluille, kuten veitsiin, talttoihin, kuvanveistotalttoihin ja kourutalttoihin. Tuloksena on terä, jossa on täysin tasainen hiontaviiste hieman koveran sijaan.
Kun hiotaan timanttilaikkojen sivulla, suosittelemme käyttämään MB-100-multikiinnikettä yhdessä työkalullesi kehitetyn ohjaimen kanssa. Sekä kiinnike että ohjain antavat tukea ja hallintaa koko hionnan ajan.

Dieamond Wheel Fine on äärimmäinen yleislaikka, jossa yhdistyy hyvä poistokyky ja hieno hiontapinta. Laikan raekoko on 600 raetta, mikä tarkoittaa, että se on sekä tehokas että antaa hienon pinnan.
Tällä timanttiaikalla voit hioa kaikentyyppisiä materiaaleja, mukaan lukien teräst, keramiikka ja kovametalli. Tämä timanttilaikka sopii Tormek T-8, Tormek T-7 ja aikaisempiin malleihin, joissa on halkaisijaltaan 250 mm hiomalaikat.

Käytä aina Tormek ACC-150 ruosteenestotiivistettä vedessä märkähionnassa estääksesi hiomalaikkaa ruostumasta. Lisää 10 ml tiivistettä 250 ml vettä.
Suosittelemme aina käyttämään vettä timanttilaikalla hiomisen yhteydessä, sillä se sekä pidentää hiomalaikan käyttöikää että tarjoaa hienomman hiomapinnan.

Hiomalaikan halkaisija: 250 mm
Raekoko: 600 raetta