Etusivu / Koneet & työkalut / Työkaluteroittimet ja tarvikkeet / Teroitus- ja hiomatarvikkeet / Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Extra Fine DE-250
Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Extra Fine DE-250

Tormek Hiomakivi Diamond Wheel Extra Fine DE-250

265,91 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tämän tuotteen voi ostaa vain 1 kpl:n erissä

  • 14 päivän avokauppa
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Ammattilaisen kauppa
  • Tuotenumero4000030419
  • Valmistajan numeroDE-250
  • TuotemerkkiTormek
  • TuoteryhmäTeroitus- ja hiomatarvikkeet

Tuotekuvaus

Alhaisen nopeutensa ansiosta Tormekin koneet soveltuvat ihanteellisesti käytettäväksi timanttilaikkojen kanssa, koska lämpöä ei synny. Timanttilaikat DC-250, DF-250 ja DE-250 on kehitetty erityisesti Tormekin märkähiontajärjestelmiin. Kaikissa on poikkeuksellinen kulutuskestävyys ja jatkuva hiontakyky, mikä tarkoittaa sitä, että ne pysyvät aina pyöreinä ja litteinä ja säilyttävät täysikokoisen halkaisijan. Käyttäjät, jotka hiovat usein samaa työkalua, voivat hyötyä tästä, koska se yksinkertaistaa sekä säätöä että hiontaa.

Timanttilaikkoja on saatavana kolmessa eri versiossa: Coarse, Fine ja Extra Fine. Vakiomuodon ansiosta on mahdollista hioa joko laikan sivulta tai sen päällipinnalta. Hionta sivulta sopii täydellisesti pienemmille työkaluille, kuten veitsiin, talttoihin, kuvanveistotalttoihin ja kourutalttoihin. Tuloksena on terä, jossa on täysin tasainen hiontaviiste hieman koveran sijaan.
Kun hiotaan timanttilaikkojen sivulla, suosittelemme käyttämään MB-100-multikiinnikettä yhdessä työkalullesi kehitetyn ohjaimen kanssa. Sekä kiinnike että ohjain antavat tukea ja hallintaa koko hionnan ajan.

Dieamond Wheel Extra fine on timanttilaikka, joka antaa erityisen hienon viimeistelyn ja sopii erityisen hyvin puusepäntyökaluille ja veitsille ,kun materiaalin poistotarve on minimaalinen. Raekoko on 1200 raetta.
Tämä timanttilaikka soveltuu kaikentyyppisten materiaalien hiontaan, mukaan lukien teräs, keramiikka ja kovametalli. Tämä timanttilaikka sopii Tormek T-8, Tormek T-7 ja aikaisempiin malleihin, joissa on halkaisijaltaan 250 mm hiomalaikat.

Käytä aina Tormek ACC-150 ruosteenestotiivistettä vedessä märkähionnassa estääksesi hiomalaikkaa ruostumasta. Lisää 10 ml tiivistettä 250 ml vettä.
Suosittelemme aina käyttämään vettä timanttilaikalla hiomisen yhteydessä, sillä se sekä pidentää hiomalaikan käyttöikää että tarjoaa hienomman hiomapinnan.

Hiomalaikan halkaisija: 250 mm
Raekoko: 1200 raetta