Etusivu / Koti ja Vapaa-aika / Grillit ja tarvikkeet / Briketti- & hiiligrillit / Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500
BK_SmokeOffset_Charocal_01.jpg
BK_SmokeOffset_Offset Smoker_01.jpg
BK_SmokeOffset_Roto-Draft_01.jpg
Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500
BK_Regal Charcoal Offset 500_Diagram_01.jpg
BK_Regal Charcoal Offset 500_Side_02.jpg
BK_Regal Charcoal Offset 500_Side_03.jpg
BK_Smoke_Bottle Opener_01.jpg
BK_Smoke_Charcoal Tray_01.jpg
BK_Smoke_Charcoal Tray_02.jpg
BK_Smoke_Crack Proof Wheels_01.jpg
BK_Smoke_Roto-Draft_01.jpg
BK_Smoke_Roto-Draft_02.jpg
BK_Smoke_Storage Shelf_01.jpg
BK_Smoke_Temp Gauge_01.jpg
BK_Smoke_Tool Hooks_01.jpg
BK_SmokeOffset XL_Life_01.jpg
BK_SmokeOffset XL_Life_02.jpg
BK_SmokeOffset XL_Life_04.jpg
BK_SmokeOffset XL_Life_05.jpg
BK_SmokeOffset_Charocal_01.jpg
BK_SmokeOffset_Offset Smoker_01.jpg
BK_SmokeOffset_Roto-Draft_01.jpg
Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500
BK_Regal Charcoal Offset 500_Diagram_01.jpg
BK_Regal Charcoal Offset 500_Side_02.jpg
Broil King

Broil King Hiiligrilli/savustin Offset Smoker 500

1 162,90 €
Tilaustuote (arv.toim. 3-5 pvä)

Tämän tuotteen voi ostaa vain 1 kpl:n erissä

  • 14 päivän avokauppa
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Ammattilaisen kauppa

Tuotetiedot:

  • Polttoainetyyppi
    Puu/Hiili/Pelletti
  • Leveys
    8149
  • Tuotenumero1000802810
  • Valmistajan numero958050
  • TuotemerkkiBroil King
  • TuoteryhmäBriketti- & hiiligrillit

Tuotekuvaus

Oletko koskaan pohtinut mikä ero on tavallisella vapaa-ajan grillauksella ja amerikkalaisella barbecue-grillauksella? Ehkäpä sanaan barbecue eniten yhdistetty väline on "Smoker" eli savustin, jota on useita eri tyyppejä. Amerikassa tavallisin savustintyyppi on ns. Offset-savustin. Se näyttää vaakatasossa olevalta tynnyriltä, jonka vieressä on pienempi "tynnyri". Tämän avulla lämmönlähde on siirretty pois ruuan läheisyydestä pienempään tynnyriin, joten lämpötila grillissä on alhaisempi, n. 100°-130°. Tämä mahdollistaa pidemmän valmistusajan, mikä soveltuu suuremmille lihapaloille, kuten rinta- tai lapapaloille ja kylkiluille ym. Hidas kypsennys mureuttaa lihan sulattamalla rasvan ja sidekudokset samalla säilyttäen mehut lihassa, jolloin lopputuloksesta tulee erittäin mureaa ja maukasta. Makuun vaikuttavat yhtä lailla käytettävät mausteet, puuhiilityyppi ja hiillokseen asetetut puupalat.

Vahva rakenne ja isot grillausalat


Broil King Offset-smoker 500 on valmistettu 2 mm paksusta teräksestä, ja se on tilava sekä täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Isommassa savustus-/grillauskammiossa on käytettävissä kokonaiset 81x49 cm grillausalaa, joten valmistat ruuat vaikka koko suvulle!

Valurautaiset ritilät


Pienemmässä kammiossa palaminen tuottaa savua, ja siellä on valurautainen, 38x56 cm:n kokoinen ritilä, jossa valmistat alkuruuaksi vaikka makkaraa, kun odottelet pääruuan valmistumista. Isommassa kammiossa on 5 kpl vahvoja, kaksipuolisia valurautaritilöitä, joiden alla on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tippa-alusta, mikä helpottaa puhdistusta. Kaikki palaminen tapahtuu siis pienessä kammiossa. Siellä voidaan käyttää esim. grillihiilien ja valitsemasi puulaadun sekoitusta, jotta saavutetaan haluttu maku. Tavoitteena on saada aikaan tasainen, pitkäkestoinen palaminen.

Roto Draft -venttiili


Savupiipussa olevan Roto Draft -venttiilin ja säädettävän ilmanottoaukon avulla pystyt hallitsemaan lämpöä. Kannattaa varata hieman aikaa tämän grillaustavan opetteluun, ja näin avaat oven aivan uuteen ruuanlaiton maailmaan.