Stihl

1 199,00 €
Verkkokaupan varasto - Etukäteisvaraus

Tämän tuotteen voi ostaa vain 1 kpl:n erissä

  • 14 päivän avokauppa
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Ammattilaisen kauppa

Tuotetiedot:

  • Sylinterin tilavuus
    66.7
  • Teho
    3.2
  • Äänenvoimakkuus
    109
  • Paino
    9.7 kg
  • Tuotenumero1000092050
  • Valmistajan numero42382000035
  • TuotemerkkiStihl
  • TuoteryhmäKatkaisusahat ja laikkaleikkurit

Tuotekuvaus

Huipputason, kompakti leikkuri innovatiivisella pitkäaikaissuodatusjärjestelmällä, jossa on sykloniefiltrointi. Tämän suodatusjärjestelmän ansiosta suodattimen päivittäinen puhdistus ei ole tarpeen, ja puhdistusväli on erittäin pitkä. Erittäin alhaiset tärinät yhdessä hyvän ohjattavuuden ja leikkuukykyjen kanssa tarjoavat korkean mukavuuden ja optimaalisen ergonomian. Toimitetaan kahden leikkauslevyn kanssa: kuituvahvistettu ja timanttilevy. Voidaan käyttää käsikoneena tai asentaa leikkuukärryyn FW 20.

Antivibrationsjärjestelmä

Antivibrationsjärjestelmä, joka tehokkaasti vaimentaa moottorin ja terän vaarallisia tärinöitä tarkasti lasketuissa vaimennusalueissa, ja tekee kahvoista lähes tärinättömiä. Erittäin mukavaa ja hyvää ergonomiaa.

Dekompressionventtiili

Dekompressionventtiili päästää osan puristetusta ilmasta palotilasta, mikä tekee moottorin käynnistämisestä huomattavasti helpompaa. Kuormitus käyttäjänä on paljon alhaisempi, ja se säästää myös koko koneen käynnistysjärjestelmää.

Ergonominen kahva

Moderni ja ergonominen kahvadesign, joka tarjoaa optimaalisen otteen ja ergonomian kaikissa asennoissa.

Puoliautomaattinen hihnan kiristys

Hihna kiristyy automaattisesti säilyttäen aina saman jännitteen. Löysää vain kiristysruuvia, niin hihna kiristyy automaattisesti. Tämä takaa optimaalisen voiman siirron ja pidentää sekä hihnan että laakerin käyttöikää.

Kompensaattori

STIHLin kompensaattori, säätöjärjestelmä kaasuttimessa, joka varmistaa, että polttoaine-ilma-seos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaantumiseen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon alhaisilla päästöillä. Vasta kun huomaat selvän tehohäviön, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät merkittävästi.

Pitkäaikainen ilmansuodatusjärjestelmä sykloniefiltrauksella

Syklonifiltraus esisuodattaa sisäänhengitetyn ilman erityisessä järjestelmässä. Kun ilma saavuttaa ilman suodattimen, jo 80 % pölyhiukkasista on suodatettu pois. Pölyhiukkaset eivät kerry vaahtosuodattimeen, vaan ne erotetaan ja sinkoutuvat koneen ulkopuolelle. Yhdessä pitkäaikaisen ilmansuodatusjärjestelmämme kanssa puhdistusvälit ovat erittäin pitkiä ja kone suojataan tehokkaasti.

Magneesiumsuojus

Leikkuulevyn suoja painevaletusta magnesiumista, joka tarjoaa huomattavan painon vähennyksen. Suojus on helppo säätää ja siinä on ergonominen vesiliitäntä.

Primer

Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla yksinkertaisella peukalon painalluksella. Sinun ei enää tarvitse nykiä käynnistysnarua saadaksesi bensiiniä kaasuttimelle. Ylitäytön vaaraa ei ole, sillä ylimääräinen bensiini valuu takaisin säiliöön.

STIHL 2-MIX moottori

Pesun aikana uusi ilma kerääntyy kampikammioon palamattoman ja palaneen bensiinin väliin. Tämä ilmakupla estää palamattomien bensiinihöyryjen pääsyn pakokaasujen mukana, sanotaan, että pesuhäviöt minimoituvat. Kuormitus ihmiselle ja ympäristölle vähenee merkittävästi.

Vesiliitäntä

Vesiliitännän kautta vesi johdetaan leikkuulevyyn, ja työskentelyn aikana syntyvä pöly sitoutuu tehokkaasti, parantaen työympäristöä huomattavasti. Liitäntä on suunniteltu siten, että se ei häiritse työskentelyä.