Stihl Mse 141
MSE141CQ_III.jpg
Stihl Mse 141
MSE141CQ_III.jpg
Stihl Mse 141
MSE141CQ_III.jpg

Poistunut valikoimastamme

Stihl

Stihl Mse 141

  • Tuotenumero1000084370
  • Valmistajan numero12082000305
  • TuotemerkkiStihl
  • TuoteryhmäMoottorisahat ja leikkuulaitteet

Tuotekuvaus

Kevyt sähkösaha, jolla on suuri leikkausteho ja jota on helppo käsitellä. Hyvä ergonomia, joka säästää energiaa työn aikana. Läpinäkyvällä lasilla varustettu öljysäiliö, täysin varustettu ketjunkiristys sivulta turvallisella etäisyydellä terävästä teräketjusta, joten öljyntasoa on aina helppo seurata, sekä ylikuormitussuoja.
  • Jako teräketju 3/8 "P
  • Teho W 1 400,0
  • Kaapelin pituus 0,4 m
  • Äänitehotaso dB (A) 1) 101

Läpinäkyvä öljysäiliö
Täysi läpinäkyvyys, joten öljy ei pääse loppumaan: Läpinäkyvän säiliön ansiosta sinulla on aina täydellinen yleiskuva öljytasosta. Teräketjuöljy on helppo ja kätevä täyttää STIHL:n öljyntäyttöjärjestelmällä.


Kaapelin vetovapautus
Kaapelin vetovapautus varmistaa, että tulppa ei löysty tahattomasti, kun kaapelia vedetään.


Ketjujarru QuickStop Super (Q)
Lisäjarrujärjestelmä lisää turvallisuutta - vain STIHL:ssä. Teräketju pysähtyy paitsi terävän heiton aikana tai kun ketjujarru aktivoituu etukahvan kautta, myös silloin, kun takakahva vapautetaan. Ketjun pyöriminen pysähtyy sekunnissa, mikä antaa sinulle käyttäjänä vielä paremman suojan.


Ketjunkiristys sivulta
Ketjun kiristimeen pääsee helposti sahan etuosasta ketjulaitteiston kannessa. Käsi on aina turvallisella etäisyydellä sahaketjun terävistä ketjuista ja kuorituen kärjistä.


STIHL Ematic -ketjun voitelu
STIHL:n Ematic-järjestelmä koostuu Ematic-laipasta, Oilomatic-teräketjusta ja manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Laipan ja ketjun erityinen rakenne tarkoittaa, että ketjuöljy päätyy sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ilman häviöitä. Öljynkulutusta voidaan vähentää jopa 50%.


Ylös sijoitettu säiliön täyttö
Ketjuöljyn säiliön aukko sijaitsee sahan päällä, mikä tekee uuden teräketjuöljyn täyttämisestä helppoa ja kätevää.


Ylikuormitussuoja
Suurin teho ilman ylikuormitusta: Jos moottorisahasi menee liian kuumaksi, sähkömoottori sammuu automaattisesti suojautuakseen vaurioilta ja ylikuumenemiselta. Lyhyen ajan kuluttua moottorit ovat jäähtyneet ja voit aloittaa työn uudelleen.